TvObzor
PIBCBOX: TREĆA SEZONA SERIJE

Kuća od karata
Objavljeno 27. veljače, 2015.
Novi američki predsjednik Frank Underwood dolazi u Hrvatsku u pratnji supruge Claire

Od 28.veljače, samo dan nakon američke premijere, “Kuća od karata” (House of Cards) bit će dostupna na Pickboxu. Uz brojne žrtve i teška odricanja dijabolični politički par Frank (Kevin Spacey) i Claire (Robin Wright) Underwood ostvarili su svoj cilj. Gospodin predsjednik preuzeo je funkciju na kraju 2. sezone, a u novim epizodama Spacey i Wright najmoćniji su američki par čije igre postaju sve riskantnije. Oči američke nacije i cijelog svijeta uprte su u Franka.

“Ovo je samo početak moje osvete”, izjavio je Kevin Spacey prilikom preuzimanja Zlatnog globusa za ulogu Franka, što je inače njegov osmi pokušaj osvajanja Globusa za najboljeg glavnog glumca.

S obzirom na sposobnost gospodina Underwooda da svaku situaciju preokrene u svoju korist spretnim kombiniranjem spletkarenja, ucjene, nagovaranja i ulizivanja, vjerujemo da će vas događaji u seriji šokirati i razljutiti, ali i nasmijati. Underwoodi su par koji obožavate mrziti pa nemojte propustiti priliku da prvi pogledate koliko daleko seže njihova zloća.

Pripremio: Nikola KUČAR
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike