Tehno
PROFESIONALCIMA I PREZENTATORIMA LAKŠI RAD NA TERENU

BenQ predstavlja prve bežične poslovne projektore
Objavljeno 27. veljače, 2015.

BenQ predstavio je dva nova modela u svojoj ponudi poslovnih projektora: MW665+ i MX666+. Osmišljeni i konstruirani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device – donesite vlastiti uređaj), ti bežični projektori omogućuju svim profesionalcima i prezentatorima lakši rad na terenu uz pomoć prvog na svijetu rješenja za bežične poslovne prezentacije s pomoću tehnologije NFC (Near Field Communication) - tapNshow. Zahvaljujući rješenju tapNshow i BenQovim vlastitim aplikacijama za prezentacije te posebnom dizajnu projektora, možete svoju poslovnu prezentaciju pokrenuti samo jednim dodirom s pametnog uređaja s Androidom koji podržava NFC. Funkcija bežične projekcije s pomoću NFC-a dostupna je u projektorima MW665+ i MX666+, koji dolaze s Quick Wireless NFC Kitom i nude visoke performanse i izvrsnu vrijednost za novac poslovnim korisnicima. Još jedna mogućnost za prezentiranje preko NFC-a kupnja je BenQovog uređaja VGA Wireless Dongle-QPro. Taj je dodatak kompatibilan sa svim BenQovim projektorima, uključujući modele MW665+ i MX666+.

"Devedeset posto korisnika u modernim radnim okruženjima koristi se privatnim pametnim telefonima kako bi bilo produktivno u uredu i na terenu. Bilo je nužno unaprijediti naša poslovna projektorska rješenja kako bismo odgovorili na tu kontinuiranu potrebu za prijenosnim i prilagodljivim radom", kažu u tvrtki BenQ. "Prodaja naših poslovnih projektora porasla je za 30 %, a doživjeli smo i značajan rast prodaje naših bežičnih dodataka u trećem tromjesečju 2014. Osnaženi tim rezultatima, predstavili smo MW665+ i MX666+ - prve na svijetu bežične poslovne projektore s NFC-om koji se koriste rješenjem tapNshowTM. Nadamo se da ćemo na taj način omogućiti poslovnim prezentatorima da prezentacije održavaju praktičnije i jednostavnije, uz više samopouzdanja."

S mogućnostima bežične projekcije preko NFC-a i bežičnom vezom, projektori MW665+ i MX666+ poslovnim korisnicima omogućuju inteligentnije, brže i fleksibilnije pokretanje prezentacija, uz sveobuhvatan izbor rješenja za bežičnu projekciju – od Quick Wireless NFC Kita za prezentacije s pametnih uređaja s NFC-om do dodatka Quick USB, koji omogućuje postavljanje prezentacije s prijenosnika za samo 40 sekundi ili dodatka VGA Wireless Dongle-QPro, koji pretvara žični projektor u bežični za veću slobodu tijekom rada. Bežični poslovni projektori BenQ MW665+ i MX666+ dostupni su na tržištu već sada, a u sljedećim tjednima očekuje se i dolazak dodatka VGA Wireless Dongle-QPro.(M.R.)

Najčitanije iz rubrike