Crna kronika
DVOJE POGINULIH IZMEĐU ĐELETOVACA I NIJEMACA

Vozač Forda i suvozač u Daciji izgubili život, drugi vozač kritično
Objavljeno 25. veljače, 2015.
Do tragičnog sudara došlo je na ravnom dijelu skliske ceste

ĐELETOVCI - Dvije su osobe izgubile život, a jedna je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se danas poslijepodne dogodila na cesti između Đeletovaca i Nijemaca. Domagoj Džigumović, glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kratko nam je rekao kako se nesreća dogodila oko 15.20 sati na državnoj cesti D-57 između Đeletovaca i Nijemaca.

Došlo je do sudara između dvaju automobila, Forda Focus i Dacije. Zbog još neutvrđenih razloga jedan od vozača je na ravnom dijelu ceste, koja je bila skliska zbog kiše koja je padala, izgubio kontrolu, prešao na suprotni kolnički trak i direktno se sudario s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Od siline udara Ford je završio u kanalu uz cestu, dok je Dacia ostala na sredini ceste. Silina udarca bila je toliko jaka da su prednji dijelovi obaju automobila uništeni do neprepoznatljivosti.

Kako smo doznali na mjestu nesreće, poginuli su vozač Forda Focus i suvozač u Daciji. Ekipa hitne pomoći je uz pomoć vatrogasaca uspjela izvući vozača Dacije, koji je u kritičnom stanju prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Prema posljednjim podacima, za njegov život liječnici se bore. Uz asistenciju očevidne ekipe PU vukovarsko-srijemske, očevidom je rukovodila Sanja Đaković, zamjenica u Općinskom državnom odvjetništvu Vinkovci.

Na mjestu nesreće ostali su i vatrogasci koji su nakon okončanja očevida izvlačili mrtva tijela vozača Forda Focus i suvozača u Daciji. Za vrijeme očevida promet cestom između Đeletovaca i Nijemaca bio je u prekidu, pa su ga prometni policajci preusmjeravali na alternativne pravce.

Mario KOKAJ

Vozač Dacije u kritičnom stanju prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci

Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri