Ekonomija
NASTAVAK INVESTICIJA

Ricardo preuzeo 20 kamiona vrijednih dva milijuna eura
Objavljeno 26. veljače, 2015.

I dok se istodobno odvijaju razgovori za prijam kandidata, vozača za koje su raspisali natječaj, u transportnoj tvrtki Ricardo obavili su još jednu primopredaju novi kamionskih jedinica.

Dario Majić, direktor transporta u Ricardu i Beljetransu, primio je jučer ključeve od ukupno 20 novih kamiona.

- Kamioni su ovaj put marke MAN, poluprikolice, cerade su marke Schmitz, a tu su i dvije cisterne za prijevoz tekućina - kazao je Majić.

Ukupna vrijednost ove tranše je oko dva milijuna eura. I ova vozila će nakon ispunjenja potrebnih registracijskih formalnosti put europskog tržišta.

Majić napominje kako je financiranje nabave ovih voznih jedinica realizirano preko SG Leasinga koji u Hrvatskoj posluje kao članica Splitske banke. Osiguranje je realizirano kod Allianz osiguranja.

I naravno, kao i uvijek u ovakvim situacijama, priređena je razmjena prigodnih darova. Majiću je simbol tvrtke Schmitz uručio Silvio Bereš.

Podsjetimo, za ovu godinu Ricardo je investirao u nabavu ukupno 50 kamionskih vozila, a isporuka preostalih kamiona bit će realizirana do polovine lipnja.D.Kuštro

NAJVEĆA INVESTICIJA U BRANŠI

Majiću je ključeve novih vozila isporučila tvrtka Auto Hrvatska, čiji direktor Mario Fabek još jednom potvrđuje kako je kontinuirano ulaganje Ricarda najjača investicija u branši, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u neposrednom okruženju susjednih država.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike