Dome slatki dome
NOVI LIFESTYLE PORTAL

Journal.hr: Interijer, dizajn, putovanja...
Objavljeno 26. veljače, 2015.

Journal.hr novi je lifestyle portal nedavno lansiran kao online platforma koja svakom urbanom pojedincu donosi inspirativne teme i najnovije trendove. Sadrži nezaobilazne teme iz mode i modnog svijeta, ljepote, putovanja, gastronomije, tehnologije i scene. No, ono što ga razlikuje i čini još zanimljivijim su rubrike Journal Mama i Journal Green te online mjesečnik Journal Magazine.

Journal je priča za sve one koji vole život, žive ga punim plućima i od njega uzimaju najbolje od ponuđenoga. Iz tog razloga sadrži i teme o svemu onome što život može učiniti ljepšim i boljim, poput interijera i dizajna, kulture, putovanja i tehnologije. No, portal je i mjesto u koje se mogu pouzdati i budući roditelji jer će im pomoći voditi ih za dolazak bebe.

Nezaobilazna je i Green rubrika koja će svakog pojedinca inspirirati na zdrav i harmoničan život. Journal otkriva i kako sve te teme implementirati u svačiji život te potiče na istraživanje i slavljenje vlastitog stila u svim aspektima življenja. To i mnoge druge brojne teme ovaj portal čine pravim vodičem za potpuni imidž svakog modernog pojedinca. "Journal.hr je moderna lifestyle online priča. Platforma koja će približiti posjetitelju ono što je dobro, kvalitetno, novo, ali ujedno dostupno, prihvatljivo i relevantno, moderno, ali i tradicionalno. Želja mi je da se svaki posjetitelj može poistovjetiti s napisanom temom, da je može osjetiti i biti dio nje same. Ne želim da se stekne dojam da je sve što je moderno i lijepo a priori nedostupno i nedostižno. Želim da naš posjetitelj pomisli - ovo je divno, mogu i ja biti dio svega toga, mogu si to priuštiti", objašnjava Iva Balaban što ju je inspiriralo na pokretanje lifestyle portala. Važan dio portala je i Journal Magazine koji čitateljima donosi uzbudljivo iskustvo online časopisa. Portal će uz iskusnu uredničku ekipu stvarati i vanjski suradnici - kolumnisti iz područja mode, ljepote, dizajna, kulture, zdravlja i gastronomije. Portal će zasigurno postati nezaobilazna i dugoočekivana adresa za sve one koji žele više od svog dana, koji vole uživati u lijepim stvarima i zdravom životu.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike