Zdravlje
BODY&MIND - REGIONALNI STUDIO ZA MINDBODY TEHNIKE

Poznati na svečanom otvorenju
Objavljeno 16. veljače, 2015.

Body&Mind Studio, ovlašteni edukacijski centar za izobrazbu trenera i vodeći regionalni studio za mindbody tehnike, otvorio je vrata novouređenog prostora u Zagrebu. Vlasnicima studija Mireli Anić i Igoru Blažinčiću na svečanom otvorenju pridružili su se i Matteo Cetinski, glumice Nataša Dangubić, Iva Mihalić, Ana Begić, Daria Lorenci, Vanda Winter, mladi nogometaši NK Dinamo te brojni drugi uzvanici.

Svojim se konceptom rada i interijerom razlikuje od svega postojećeg na tržištu. Uređenje novog studija potpisuje Matteo Cetinski, koji je svojim dizajnom učinio Body&Mind Studio najatraktivnijim mjestom za treninge u regiji. Prekrasni i prozračni interijer novog prostora ispunjen je toplom energijom i sinergijom cijelog tima.

Studio je mjesto za ljubitelje kretanja, zdravog života, pozitivne energije i veselja. U njemu se već gotovo 12 godina, pod vodstvom visokoeduciranih trenera, održavaju programi rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme i edukacije. Body&Mind Studio ovlašteni je edukacijski centar za izobrazbu trenera i vodeći regionalni studio za mindbody tehnike. Prepoznatljiv je po visokim standardima rada, profesionalnosti, personalizaciji, kreativnosti i strasti.

Vlasnica je najpoznatija hrvatska pilates-trenerica Mirela Anić, koja svoju ekspertizu potvrđuje kao jedini međunarodni edukator pilatesa u regiji te jedini trener pilatesa koji sustavno radi s nizom profesionalnih sportaša. Nakon gotovo 12 godina rada, Mireli se pridružuje poznati kondicijski trener Igor Blažinčić te upravo taj trenerski dvojac kreira i realizira novi pristup treningu - kombinaciju mindbody tehnike s kondicijskim sadržajima. Studio je centar kondicijske pripreme, a jedno od poznatijih sportskih imena koje uživa znanje tog dvojca je poznati hrvatski NBA igrač Damjan Rudež.

Treninzi se održavaju na hrvatskom i engleskom jeziku, u malim trenažnim skupinama, a studio radi i vikendom. Uz mnoštvo klijenata iz svijeta glume, sporta te poslovnog svijeta, mnogi klijenti dolaze i iz svijeta diplomacije.(J.Kn.)

Najčitanije iz rubrike