Dome slatki dome
POSEBNI LJUBAVNI PAKETI - NAUČITE KAKO PROBUDITI LJUBAV I STRAST

Romantična kupelj uz intimnu večeru
Objavljeno 14. veljače, 2015.

Terme Olimia, najprestižnije spa-mjesto u Sloveniji, u povodu Valentinova priprema posebne ljubavne pakete, koji uključuju romantičnu kupelj u dvoje, integralne masaže, intimnu večeru u dvoje, uživanje u bazenima i saunama...

Wellness Orhidelia, petu godinu zaredom izabran za najbolji spa u Sloveniji, tijekom veljače - mjeseca zaljubljenih, probudit će romantiku i gostima ponuditi potpuno opuštanje. Iskustvo kupanja i sauniranja u Termama Olimia nešto je posebno, drukčije, a Valentinovo je pravi povod da se to iskuša.

U mjesecu zaljubljenih Terme Olimia pripremile su romantični smještajni paket „Za zaljubljene“, kao i mnogobrojnu wellness-ponudu s popustima i do 30 %! Uz jedinstveno cjelodnevno uživanje u dvoje u Wellnessu Orhidelia, takozvanoj „nezaboravnoj Orhideliji“, uz uključenu masažu za dvoje, pozivaju u Termaliju, gdje su za zaljubljene pripremili dva paketa - „Orijentalni Hammam“ i „Romantične snove“, koji uz cjelodnevno kupanje uključuju i romantičnu kupku i masažu za dvoje.

Tako će veljača u Termama Olimia biti posebno vruća, posjetitelji će se ugrijati u najvećem svijetu sauna i uživati u mirisima aromatičnih ulja, uz ambijentalnu glazbu u intimnoj atmoseri zatvorenih očiju prepusitit će se rukama vrhunskih terapeuta, najboljih u svojoj branši, što potvrđuje vodeći plasman na Državnom prvenstvu sauna u Sloveniji. Valentinovo će kulminirati gala večerom uz svijeće s harmonijom okusa i mirisnih delicija u restoranu Lipa, uz ugodnu glazbu.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna