TvObzor
RTL TV

Kuhajte, učite i igrajte se
Objavljeno 13. veljače, 2015.
Kulinarski show “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, kviz “Pet na pet” i magazin “Sve u 6” ponovno su na malim ekranima na programu RTL Televizije

Ovog proljeća RTL Televizija donosi još više zabave, smijeha i natjecateljskog duha. “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, “Pet na pet”, “Sve u 6” ponovno na malim ekranima. Tako je ovaj vikend u studiju Jadran filma sniman novi promotivni spot za novu sezonu popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koja uskoro kreće na RTL Televiziji.

Dobra atmosfera

Na setu nije nedostajalo dobre atmosfere, a u žiriju će, uz već poznata lica, Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka, stajati još jedan vrhunski kuhar – Tomislav Gretić. Tom se odmah uklopio u ekipu pa su se na setu svi troje dobro zabavili, zajedno s novom voditeljicom, poznatom glumicom Doris Pinčić Rogoznica, koja je na setu čak i žonglirala, i to vrlo uspješno - rajčicama!

“Upoznala sam kandidate, žiri i odradila ona prva zbližavanja. Kandidati su dosta drugačiji i po godinama i po svemu ostalom i to će biti najzanimljiviji začin u našem showu. Osnove žongliranja znam još od faksa i volim kad naučena znanja mogu konkretno iskoristiti. Garantiram dobru zabavu i dvije-tri kile više uz Tri, dva, jedan – kuhaj!” otkrila je Doris.

Pred kamerama se snašla kao 'riba u vodi', a opustili su se i novi kandidati showa s kojima se također snimao spot. Tako nije nedostajalo smijeha, pa je i zahtjevno snimanje prošlo glatko kao brašno kroz sito.

Novo ruho omiljenog magazina

Nakon kraće stanke u eter RTL Televizije vraća se magazin “Sve u šest”, a najava povratka vaše omiljene emisije zaogrnula je novo ruho! Uz sjajni tim kreativaca i voditeljicu emisije Antoniju Stupar Jurkin, prošlog je tjedna na zagrebačkim lokacijama snimljen i promotivni spot za popularnu magazinsku emisiju.

“Spot je prekrasan! Da nije tako, ispalo bi da smo se smrzavali ni za što”, kazala je kroz smijeh Antonija.

„Bilo je hladno, snimali smo od jutra, promijenili tri lokacije, ali i sve stigli u roku. Ekipa na setu je bila sjajna, odlično organizirana i bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s njima. A i oni su rekli da ni ja nisam bila loša“, smije se Antonija. “Na kraju smo svi i više nego zadovoljni”, dodaje.

Novi spot najavljuje sadržajne novitete u emisiji. Tematski, prilozi će biti namijenjeni svakoj ženi, onoj koja u životu igra mnoge uloge. Od brižne majke i voljene supruge, preko kućanice i vrsne domaćice do uspješne poslovne žene i moderne trendseterice koja uživa u životu.

Pripremio: Nikola KUČAR
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike