Sport
NEXE U NEDJELJU U SKOPJU

Metalurg je u problemima, to je šansa Našičanima
Objavljeno 31. siječnja, 2015.

Rukometaši NEXE-a u nedjelju (20.15 sati) zaostalom utakmicom SEHA Gazprom južni tok lige kod Metalurga otvaraju drugi dio sezone. Dvoboj u Skopju trebao se igrati još prošle godine, no zbog financijskih i kadrovskih problema makedonskog kluba, a uz suglasnost Našičana, pomaknut je za početak veljače. Prema posljednjim vijestima, situacija u Metalurgu i dalje se nije stabilizirala pa je upitno u kojem će sastavu dočekati NEXE, no trener Zdenko Kordi time se ne opterećuje.

- Ne komentiram takve stvari, to su njihovi problemi, a ja im mogu samo poželjeti da ih riješe. Mi smo se pripremali normalno za taj dvoboj i pokušat ćemo u prvom službenom nastupu u 2015. godini prikazati kvalitetnu igru - rekao je u najavi nedjeljnog dvoboja trener NEXE-a Kordi, koji će na raspolaganju imati sve igrače. Na put će i oporavljeni Crnić, pa će ukupno prema Skopju krenuti 17 igrača.

- Mali će nam problem biti to što ćemo u ovaj susret ući praktički iz punog treninga. No morali smo tako odraditi ove pripreme, jer nas u drugom dijelu sezone čeka naporan ritam, bez puno vremena za treninge. Ipak, sve smo odradili prema planu i bez većih problema.

Kao i u svim utakmicama, Našičani će i u Skopju ići na pobjedu te pokušati iskoristiti probleme koje Metalurg ima. No trenera Kordija prije svega zanima igra njegovih igrača te očekuje pravo izdanje, kojim bi lijepo najavili drugi dio sezone.

- Unatoč problemima koje ima, Metalurg je renomirani protivnik, s kvalitetnim igračima. Cijenimo ih, no dat ćemo sve od sebe da stignemo do pozitivnog rezultata. Želimo odigrati dobru utakmicu i pokazati što smo napravili u ovim pripremama - najavio je trener NEXE-a gostovanje u Skopju. G. Roguljić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike