Osijek
NIKAD BOLJE PRILIKE ZA PUTOVANJA U VELJAČI

Na karnevale u Veneciju i Rijeku, a za Valentinovo u toplice i Pariz
Objavljeno 30. siječnja, 2015.
Najviše prodanih aranžmana za veljaču vezano je uz vikend od 12. do 15. veljače

Da svaka roba ima svog kupca, najbolji je dokaz odlična prodaja aranžmana vezanih uz karnevale i Dan zaljubljenih koji ove godine, zgodno, “pada” u subotu.

Naime, oni Osječani koji nisu iskoristili godišnji odmor i potrošili novac za blagdanska putovanja i skijanja, kao da su jedva dočekali svojih pet minuta s obzirom na to da su ovogodišnje ponude aranžmana za “maškaranje” i zaljubljene povoljne i uistinu raznolike.

Kada su u pitanju karnevali, očekivano, i ove godine najtraženija su putovanja u Veneciju. Posebice grupna putovanja s organiziranim prijevozom iz Osijeka. Jedna od svakako najatraktivnijih je ona agencije Ora tours, koja u ponudi ima takav dvodnevni aranžman s noćenjem u hotelu s tri zvjezdice te uključuje organizirani obilazak grada i izlet brodom po otocima Lagune za 690 kuna. Za one, pak, koji imaju povoljan vlastiti aranžman za prijevoz do Zagreba, pristupačnih ponuda za karneval u Veneciji još je više. Tako, primjerice, dvodnevni aranžman s noćenjem i organiziranim prijevozom na relaciji Zagreb - Venecija - Zagreb agencija Sunčani odmor nudi i uspješno prodaje za 490 kuna po osobi. Ove su godine među Osječanima traženi i aranžmani vezani uz sve popularniji riječki karneval, posebice za vikend od 13. do 15. veljače kada se održava međunarodna karnevalska povorka. Kako za sada lokalne agencije ne nude konkretne karnevalske aranžmane za Rijeku, zainteresirani za ludi provod pod maskama na Jadranu za ovu svrhu mahom uplaćuju već tradicionalno atraktivne i povoljne valentinovske aranžmane sa smještajem u Opatiji i Lovranu koji se mogu pronaći za već 1300 kuna po osobi.

Ipak, za Valentinovo najtraženiji su vikend-aranžmani u toplicama, te peterodnevna putovanja za Pariz i London. Tako se preko agencije Kompas za produženi valentinovski vikend u Pariz može otputovati već za 3400 kuna, s time da cijena uključuje četiri noćenja i avionski prijevoz, te mogućnost da par na samo Valentinovo večer provede uz predstavu legendarnog cabareta Moulin rouge uz čašu šampanjaca. Kompas također u ponudi ima i zanimljivi aranžman koji uključuje četiri dana (s Valentinovom) na Azurnoj obali za 1900 kuna po osobi i organiziranim prijevozom. Preko internetskih stranica za kolektivnu kupovinu kao “halva” prodaju se, pak, valentinovski aranžmani za toplice. Jedna od najatraktivnijih ponuda svakako je ona za Valentinovo u Krapinskim toplicama u sklopu koje za 585 kuna dvije osobe mogu uživati u dva dana korištenja atraktivnih sadržaja te jednom noćenju s romantičnom večerom i doručkom u krevetu.

Ivana SOLAR

690

kuna je dvodnevni aranžman na karneval u Veneciji s jednim noćenjem

1900

kuna iznose četiri dana (s Valentinovom) na Azurnoj obali

3400

kuna iznose peterodnevna putovanja u Pariz i London

Ove su godine među Osječanima traženi i aranžmani vezani uz sve popularniji riječki karneval

Možda ste propustili...

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

Najčitanije iz rubrike