Crna kronika
PROVALNIK U AMBULANTU U TURANOVCU

Kod 30-godišnjaka pronađene kutije
ukradenih lijekova i uporabljeni lijekovi
Objavljeno 30. siječnja, 2015.

TURANOVAC - Virovitički su policajci samo dva dana nakon dojave da je provaljeno u ambulantu u Turanovcu otkrili provalnika. Za to su osumnjičili 30-godišnjaka kod koga je i pronađen dio ukradenih lijekova.

- U srijedu su policajci Policijske postaje Virovitica dovršili kriminalističko istraživanje nad 30–godišnjakom. Tijekom istrage utvrđeno je da je 30-godišnjak u vremenu od 22. do 26. siječnja došao do zdravstvene ustanove na području općine Lukač, te iz nje ukrao više desetaka raznih lijekova. Prilikom pretrage kuće i drugih prostorija kod 30–godišnjaka su pronađene prazne kutije i razni uporabljeni lijekovi, ukradeni iz zdravstvene ustanove, doznajemo od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

U svezi s cijelim slučajem slijedi podnošenje izvješća. S obzirom na to da su ukradeni lijekovi uporabljeni, očito je da se nekome nije išlo do ljekarne u Virovitici koja radi 24 sata na dan.

Naime, nakon provale u ambulantu u Turanovcu Igor Fazekaš, ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, rekao nam je da se ljekarna u Virovitici nalazi blizu Turanovca i da je bilo tko mogao ondje doći do lijekova bez problema.

Iz ambulante su ukradeni lijekovi koji su bili zaključani u ormaru, a ravnatelj Doma zdravlja tada je rekao da je više štete napravljeno razbijanjem prozora i stakla na ormaru nego krađom lijekova.S.Lacić

LIJEKOVI NA RECEPT

Muškarac je iz ambulante ukrao analgetike i sedative, a svi lijekovi koji se nalaze u ambulanti ne smiju se koristiti bez liječničkog recepta, odnosno bez preporuke liječnika. Tridesetogodišnjak je očito odlučio biti sam svoj liječnik, a ambulanta u Turanovcu radi dva puta tjedno pa nije mogao ili htio pričekati da dođe liječnik.

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri