Regija
HDZ PROZIVA, GRADONAČELNIK IM ODGOVORA:

Vinković: Neka nauče čitati Zakon!
Objavljeno 28. siječnja, 2015.

ĐAKOVO – Nakon što su jučer čelnici đakovačkog HDZ-a, predvođeni Marinom Mikulićem, prozvali gradonačelnika Zorana Vinkovića, izrazivši sumnju u kupovinu pet vijećnika, prozvani Vinković promptno je odgovorio, “odgovorno i odlučno” odbacivši sve njihove tvrdnje.

“Vijećnici imaju svoju glavu kojom razmišljaju i kojima 'projekti' kao što su stalno pozivanje na partizane, ustaše, partiju i boljševizam ne odgovaraju, pa su odabrali put i politiku koju provodim od 2001. godine”, istaknuo je Vinković, usput pozvavši HDZ-ovog čelnika na, kako je rekao, kulturno izražavanje na društvenim mrežama jer “njegove komentare mogu pročitati i maloljetna djeca”.

HDZ-ovci su, pak, doveli u pitanje i promjenu na čelu Univerzala. Kažu kako je Vinković smjenio Dinka Hrehorovića, a potom bez javnog natječaja postavio Milu Kaselja. Usput su izvjestili kako su Kaselj i Goran Soldo isključeni iz te stranke. Vinković, pak, poziva “damu i gospode iz HDZ-a” da pročitaju Zakon o trgovačkim društvima. “Odgovornost postavljanja čelnog čovjeka trgovačkih društava je na Skupštini, tj. njezinom predsjedniku, što je u ovom slučaju gradonačelnik”, pojasnio je Vinković.M.Muškić

Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

Najčitanije iz rubrike