Sport
ZA HRVATSKOG NOGOMETAŠA ZAVRŠILI “BEĆARSKI” DANI

Domagoj Vida i Ivana čekaju prinovu
Objavljeno 27. siječnja, 2015.

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida postat će otac te uskoro planira oženiti svoju djevojku missicu, odnosno Kraljicu Hrvatske Ivanu Gugić. Gostujući u emisji inMagazin Ivana je otkrila kako se odrekla manekenske karijere čim je osvojila krunu najljepše jer se potpuno željela posvetiti Domagoju i pratiti ga na njegovu nogometnom putu. inMagazin donio je i vijest kako je Ivana dva mjeseca trudna te da par uskoro planira vjenčanje. No Ivana je o tom pitanju ostala “zakopčana”.

- Jedva čekam postati njegova supruga, a kad se to dogodi znat ćete - izjavila je Vidina djevojka.

Svadbena zvona i rođenje djeteta mogli bi značiti kako su završili momački dani slavonskog bećara Vide, koji je poznat kao ljubitelj dobrog društva i noćnog provoda.

Inače, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Dynamo Kijeva i aktualna Kraljica Hrvatske u ljubavnoj su vezi nešto više od godinu i pol dana, a krajem prošle godine najavili su vjenčanje. Da je zaljubljen preko ušiju i misli ozbiljno s Ivanom Domagoj je pokazao i lani kada ju je uoči SP-a u Brazilu odveo u rodni Donji Miholjac da upozna njegovu obitelj, roditelje i brata.

- Smirio sam se, super mi je u vezi. Treniram i radim i to bolje nego ikad prije - komentirao je nedavno hrvatski nogometaš. (I. Li.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini