Osijek
BEZ JAVNE REAKCIJE U "SLUČAJU PAUK":

Đapić: Reagirat ću kad
ocijenim da je pravi trenutak
Objavljeno 27. siječnja, 2015.

Vezani članci

GOGO UPUTIO PITANJE PREDSJEDNIKU OSJEČKOG GRADSKOG VIJEĆA

Nova afera: Pauk d.o.o. je platio policu osiguranja za privatni automobil Ante Đapića?

Ni tri dana nakon što je Građanska opcija grada Osijeka (GOGO) poslala javni upit predsjedniku Gradskog vijeća Osijeka Anti Đapiću u vezi sa “slučajem Pauk”, ne smiruju se komentari po gradskim ulicama i kuloarima, osobito u političkim krugovima.

Podsjetimo, Miroslav Vanek i Miroslav Šimić, gradski vijećnici GOGO-a, u petak su Đapića upitali zašto je trgovačko društvo Pauk Osijek d.o.o., koje je ovlašteni koncesionar službe za premještanje vozila u Osijeku, 29. svibnja 2013. Đapiću kao osiguraniku, sklopilo i platilo policu osiguranja od automobilske odgovornosti u visini od točno 4087,71 kune. Uz priopćenje i upit priložili su presliku računa i police osiguranja od automobilske odgovornosti.

Kada smo jučer na njezine službene brojeve telefona kontaktirali tvrtku Pauk Osijek d.o.o. i zatražili izjavu odgovorne osobe, dobili smo odgovor kako nam ne mogu pomoći u potrazi za odgovornom osobom unutar tvrtke, a kamoli da dobijemo službenu izjavu. Na telefonske pozive i poruke jučer nam je pak uzvratio sam Đapić. “Nisam vam se javljao jer sam bio na lijepom vikendu sa suprugom. Ne izbjegavam ovu temu, ali pratim kako će se situacija razvijati. Reagirat ću svakako, već ovoga tjedna, ali kada ocijenim da je pravi tren”, rekao je Đapić, ne želeći ništa dodatno komentirati.T.Levak

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike