Osijek
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE OSIJEK

U tijeku prijave i upisi u gotovo sve programe
Objavljeno 26. siječnja, 2015.

U Pučkom otvorenom učilištu Osijek počeli su upisi u Školu stranih jezika za odrasle polaznike, a primaju se prijave i za brojne druge programe. “Upisi su počeli 19. siječnja, a trajat će do 10. veljače. Nastava počinje 16. veljače. Zainteresirani se mogu upisati na tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog i francuskog jezika. Cijena jednog modula, odnosno semestra, u trajanju od 72 sata iznosi 1470 kuna za obročno plaćanje, odnosno 1323 kune za plaćanje odjednom”, kaže Tatjana Mioković, voditeljica Škole stranih jezika.

Uz redovite tečajeve stranog jezika za skupine polaznika, u Pučkom otvorenom učilištu Osijek organiziraju i individualne tečajeve po cijeni od 4000 kuna, plativo u dva obroka.

U tijeku su prijave za program Engleski jezik za treću životnu dob. Cijena je tečaja 600 kuna, a trajanje je 40 sati. Osim toga, zainteresirani umirovljenici mogu se prijaviti za program Informatika za treću životnu dob, čija je cijena također 600 kuna.

Miroslav Amrein, v. d. ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Osijek, dodaje da primaju prijave i za druge programe osposobljavanja i usavršavanja. Tako program Menadžer za izradu i provedbu RU projekata kreće 30. siječnja, a zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti.

- Primamo prijave i za programe za pčelare, cvjećare aranžere i računovođe za mala poduzeća. Imamo i dugu tradiciju organiziranja Osnovne škole za odrasle osobe, za koju također primamo prijave. Financiraju je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Grad Osijek i za polaznike je besplatna - kaže v. d. ravnatelja Miroslav Amrein. U planu je i priprema za državnu maturu iz engleskog jezika, viša i niža razina. Detaljnije informacije o svim programima mogu se dobiti na telefone: 212-806 i 212-808 ili e-mail adresu: tajnistvo@pucko-uciliste.hr. V. Latinović

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike