Osijek
GOGO UPUTIO PITANJE PREDSJEDNIKU OSJEČKOG GRADSKOG VIJEĆA

Nova afera: Pauk d.o.o. je
platio policu osiguranja za
privatni automobil Ante Đapića?
Objavljeno 24. siječnja, 2015.

Je li trgovačko društvo Pauk Osijek d.o.o. prije godinu i pol sklopilo i platilo Anti Đapiću, predsjedniku Gradskog vijeća, policu osiguranja od automobilske odgovornosti, javno su pitali Miroslav Vanek i Miroslav Šimić, gradski vijećnici Građanske opcije grada Osijeka (GOGO).

Uz priopćenje upućeno medijima, odnosno pitanje upućeno izravno Đapiću, priložili su faksimil ugovora sklopljenog 29. svibnja 2013. godine. “Obraćamo vam se kao gradski vijećnici kluba GOGO-a te vam, kao predsjedniku Gradskog vijeća Grada Osijeka, a na temelju police osiguranja od automobilske odgovornosti koja nam je u preslici anonimno dostavljena, postavljamo pitanje je li trgovačko društvo Pauk Osijek d.o.o., ovlašteni koncesionar službe za premještanje vozila u gradu Osijeku, sklopilo i platilo za vas kao osiguranika policu osiguranja od automobilske odgovornosti dana 29. svibnja 2013. godine, u iznosu od 4087,71 kn. Ako je ovaj podatak točan, molimo vas objašnjenje zašto ovlašteni koncesionar plaća osiguranje za vas kao osiguranika za osobni automobil”, stoji, uz ostalo, u pitanju koje je proslijeđeno i gradonačelniku Ivanu Vrkiću.

Do zaključenja ovoga Đapić se nije javljao na pozive i poruke, a kako nismo uspjeli doći ni do odgovornih osoba u tvrtki Pauk, ostali smo i bez njihova komentara. Reakciju oko cijeloga ovoga slučaja, međutim, najavila je i najjača oporbena stranka, HDSSB. T.Levak

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike