Osijek
JOŠ SE VUKU REPOVI ZA OTKAZANIM KONCERTOM PRLJAVOG KAZALIŠTA:

Prošla dva mjeseca, a još
ništa od novca za ulaznice
Objavljeno 24. siječnja, 2015.

Puna dva mjeseca protekla su od otkazivanja osječkog koncerta Prljavog kazališta, koji se trebao održati prvo 17. ili 23. studenoga u dvorani Gradski vrt, a onda 30. studenoga u dvorani Zrinjevac, a za njim se još vuku repovi.

Naime, dio nesuđenih posjetitelja, koji se javio u redakciju Glasa Slavonije, još nije dobio povrat novca za kupljene ulaznice. “Nakon medijske prepirke između organizatora i benda oko razloga i načina otkazivanja, najviše su nastradali kupci ulaznica koji i do današnjeg dana nisu dobili povrat novca za kupljene karte”, tvrdi nezadovoljna obožavateljica 'prljavaca' koja je ostala kratkih rukava i za koncert i za novac.

“Organizator je tri tjedna odugovlačio povrat te je prije božićnih blagdana sam povrat i bio održan, ali samo 3 - 4 dana u jednom prostoru u pothodniku, iako je bilo rečeno da će se novac vraćati do potpunog povrata za sve kupljene karte”, upozorava čitatelj Hrvoje Ormanec. Velika većina kupaca, napominje, u to je vrijeme bila izvan Osijeka, a neki nisu ni znali da se obavlja povrat. “Kasnije smo organizatora koncerta Branimira Pettera Cezara u više navrata zvali mobitelom, no on se nije htio javiti te nam je samo SMS-om javio da povrat možemo ostvariti u cafe-baru Siesta. Kolega i ja uputili smo se u taj kafić i vlasnik Zlatko Dernaj rekao nam je da on nema nikakve veze s povratom i da se obratimo organizatoru. Također nam je rekao da je on u svom baru prodavao karte i da je za organizatora tiskao plakate koji mu isto nisu plaćeni, kao i nama povrat novca. Predložio nam je da mu zaprijetimo i ako treba da podignemo tužbu protiv organizatora te da će se i on sam uključiti i stati na našu stranu. S druge strane, Petter nam je rekao da ga je vlasnik Sieste prevario i da je uzeo od njega sav novac te da 'prljavci' nisu nastupali zato što im on nije poslao novac na račun. Organizator nam je obećao kontaktirati vlasnika Sieste i vratiti nam novac u toku dana što nije učinio sve do sada, a na pozive više ne odgovara", zaključio je ljutiti Ormanec. T. Levak

CROATIA CONCERT

organizator koncerta

Povrat će se uskoro nastaviti

Prozvani Dernaj jučer se nije javljao na pozive i poruke, za razliku od Pettera, koji se javio i rekao kako je sve prebacio na Dernaja. Ubrzo nakon razgovora na mail nam je stigla službena obavijest organizatora Croatia Concert od 16. siječnja. “Kako je za otkazani koncert Prljavog kazališta po našoj evidenciji preostao mali broj ulaznica za koje nije vraćen novac, obavještavamo da će se nastavak povrata novca za preostale ulaznice obaviti po sklapanju ugovora za drugi prostor, budući da je Grad Osijek prethodni prostor u pothodniku iznajmio na posljednjem natječaju. O novom prostoru za povrat novca za ulaznice slijedi posebna obavijest”, stoji u priopćenju koje je potpisao Petter.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike