Mozaik
ZORAN VINKOVIĆ UGOSTIO PJEVAČICU

Hanka Paldum nastupa
u Đakovu 16. travnja
Objavljeno 22. siječnja, 2015.

Gradonačelnik Đakova Zoran Vinković jučer je u maloj gradskoj vijećnici ugostio poznatu pjevačicu Hanku Paldum, s kojom je definirao detalje koncerta za koji su se dogovorili na predstavljanju CD-a “Ljepote takve nij'” u Đakovu. Definirano je kako će Hanka u đakovačkoj Nastavnoj-sportskoj dvorani nastupiti 16. travnja ove godine, a koncert će biti humanitarnog karaktera, odnosno za pomoć djeci s posebnim potrebama.

– Izuzetna mi je čast što ćemo nakon dugo vremena organizirati Hankin koncert u Đakovu. Sjećam se Hankine pjesme “Oči zelene”, koju sam pjevao još kao klinjo i u mladenačkim danima. Nadam se da će dvorana biti dupkom puna, da će to biti koncert za pamćenje i siguran sam da neće biti zadnji - kazao je Vinković.

Hanka je i ovaj put zahvalila producentu Tihomiru Ivanetiću, zahvaljujući kojem je otpjevala jednu pjesmu na spomenutom CD-u, a koji ju je nakon niza godina ponovno doveo u Đakovo.

– I mimo toga želja mi je bila napraviti koncert u Đakovu, osobito jer sam to činila u ona lijepa vremena prije rata. Potrudit ćemo se da ta vremena vratimo. To možemo samo lijepom pjesmom, čistom emocijom kao što je ljubav - kazala je Hanka, koja, kako je rekla, jedva čeka susret sa svojom publikom.M.Muškić

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike