Crna kronika
POKUŠAJ UBOJSTVA U ĐAKOVU

Šok u Diljskoj ulici, starac (81) izboden nožem u svojoj kući
Objavljeno 22. siječnja, 2015.
Nakon operacije teško ozlijeđeni muškarac zadržan je u KBC-u Osijek

ĐAKOVO - Zbog sumnje da je pokušao usmrtiti 81-godišnjaka, djelatnici Policijske postaje Đakovo jučer su proveli kriminalističku obradu nad 52-godišnjim muškarcem. Njega se sumnjiči da je u srijedu navečer u obiteljskoj kući starijeg Đakovčanina u Diljskoj ulici 81-godišnjaku nožem zadao nekoliko ubodnih rana i porezotina.

Da se nešto čudno događa u Diljskoj ulici u Đakovu, stanovnici su shvatili kada je nešto prije 20 sati pred kuću 81-godišnjaka, s upaljenim rotacijama i sirenama, došlo nekoliko policijskih automobila te vozilo Hitne pomoći. Vlasnika kuće, koji je bio obliven krvlju, djelatnici Hitne pomoći prevezli su u đakovački Dom zdravlja, a odmah potom i u Klinički bolnički centar Osijek gdje je hitno operiran. Nakon operacije, teško ozlijeđeni 81-godišnjak zadržan je na liječenju.

Očevid djelatnika Policijske postaje Đakovo počeo je u srijedu navečer, te je zbog mraka nastavljen jučer prijepodne. Ispred kuće su za to vrijeme bila parkirana dva policijska automobila.

Stanari Diljske ulice zabrinuto su promatrali policijski očevid u srijedu navečer. Pobojali su se za susjeda kada su čuli da ga je izbo, u tom trenutku, nepoznati muškarac. Kako su u Đakovu posljednjih dana gotovo pa zaredale provale u kuće, ovaj slučaj se među građanima komentirao s nelagodom, bojazni i strepnjom.

– Nadam se da će uhvatiti sve počinitelje, ne samo ovoga. Nije rijetkost da u kućama, dok roditelji rade, ostaju sama djeca. Ne daj Bože da im netko upadne s namjerom da se okoristi. Strah me je i pomisliti što bi bilo - kaže naš sugovornik.

Maja MUŠKIĆ

Još uvijek nije poznat motiv ovog krvavog napada

Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

POLICIJA BIH, HRVATSKE I EUROPOL

Velika akcija protiv krijumčara ilegalaca

Najčitanije iz rubrike