Mozaik
IVANA MIŠURA, MISS UNIVERSE HRVATSKE

Danas i sutra preliminarno
ocjenjivanje u Miamiju
Objavljeno 20. siječnja, 2015.

Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske, s 88 djevojaka iz cijelog svijeta uživa u Doralu u Miamiu na Floridi na svjetskom izboru za Miss Universe 2014. koji će se održati 25. siječnja. Od samog dolaska na Floridu misice su imale vrlo gust raspored koji je uključivao službena snimanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, mnogobrojne intervjue, snimanje raznih videopriloga, fotografiranje radi službenih slika koje su ljepotice snimile sa slavnim fotografom iz New Yorka Fadilom Berishom za Miss Universe Organisation.

Sve one sudjelovale su i u paradi nacionalnih kostima, humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona na kojoj je naša Ivana uspješno licitirala kravatu, spektakularnoj reviji kupaćih kostima, posjetu dječjoj bolnici, natjecanju u kuhanju, učenju igranja golfa, salsa i plesnim lekcijama te brojnim drugim eventima. Dvadesetak dana napornih priprema, uvježbavanje koreografije te sudjelovanje u svim aktivnostima na izboru svakako je prekrasno iskustvo za sve djevojke i jedinstvena prilika u životu.

Našu Ivanu i ostale ljepotice u utorak i srijedu očekuje ono najvažnije, preliminarno ocjenjivanje koje uključuje intervju s članovima žirija te natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama gdje će Ivana zablistati u prekrasnoj, elegantnoj haljini Vesne Spose. Prijenos preliminarnog natjecanja možete pratiti preko live streaminga na www.missuniverse.com u srijedu od 1 sat poslije ponoći prema našem vremenu. Tada će se odlučiti kojih top 15 ljepotica ulazi u polufinale prestižnog glamuroznog izbora koji će se održati u nedjelju. Tada će još uvijek aktualna Miss Universe Maria Gabriela Isler iz Venecuele okruniti svoju nasljednicu, 63. misicu u povijesti, Miss Universe 2014.(T.K.)

Prijenos preko live streaminga je na www.missuniverse.com u srijedu od 1 sat poslije ponoći prema našem vremenu

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike