Mozaik
SAJAM VJENČANJA U VINKOVCIMA

Novosti iz svijeta vjenčane
mode, vrhunska usluga
i brojne nove ideje
Objavljeno 19. siječnja, 2015.

Svaka djevojka želi biti najljepša na svoj poseban dan, a to je svakako vjenčanje. Kako bi se što bolje pripremili i taj dan uistinu učinili posebnim, mnogi gradovi odlučili su napraviti ajam vjenčanja, kako bi budućim mladencima pomogli u stvaranju mozaika njima posebnog dana.

Sajmovi vjenčanja održavaju se u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Opatiju, a drugu godinu zaredom Sajam vjenčanja održao se i u Vinkovcima.

Tvrtka Boso Vinkovci u svojoj svečanoj dvorani Barun Trenk organizirala je Sajam vjenčanja 17. i 18. siječnja kako bi se pokazala široka lepeza ponuda svega onog što je potrebno za vjenčanje.

- Prošle godine pokrenuli smo Sajam vjenčanja u Vinkovcima. Kako se on pokazao više nego dobar, izlagači su pokazali zainteresiranost da se održavanje Sajma vjenčanja nastavi. Na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja imali smo 35 štandova i 50 izlagača, što je puno više nego protekle godine. Mogu reći da je velika zainteresiranost mladih koji su došli vidjeti što je u ponudi kako bi se taj dan učinio posebnim. Uvijek se nekako teži da se bude drugačiji od drugih, a upravo sajmovi vjenčanja mogu pomoći u odabiru svega onog što će zaokružiti lijepu priču. Ove godine imali smo veliku ponudu izlagača - od salona vjenčanica, fotografa, kozmetičkih salona, cvjećarstva, rasvjete, cateringa, izrade pozivnica i zahvala, kao i fijaker. Tako možemo reći da smo ove godine zadovoljni odazivom izlagača i polako slažemo kockice za sljedeću godinu, kada želimo dovesti i frizere te još puno toga kako bismo još malo podigli Sajam vjenčanja u Vinkovcima - istaknula je Anica Klarić, voditeljica objekta Barun Trenk u tvrtki Boso.

Sajam vjenčanja u Vinkovcima prezentirao je brojnim posjetiteljima novosti iz svijeta vjenčane mode, vrhunsku uslugu i brojne nove ideje, vjerujemo da je bar malo pomogao u smjernicama budućim mladencima da što ljepše organiziraju svoje vjenčanje, koje će ostati dugo u sjećanju kako njih tako i svih uzvanika na vjenčanju.M. Kokaj

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike