Zdravlje
SELFNESS TREND

Samospoznajom i uspostavljanjem ravnoteže do vitkosti i bolje forme
Objavljeno 19. siječnja, 2015.

Siječanj je mjesec velikih odluka, koje načešće počinju promjenom prehrambenih navika, željom da se izgubi višak tjelesne težine i pročisti organizam.

Detoksikacija ili čišćenje organizima više je od zdrave prehrane, riječ je o mijenjanju navika i, u konačnici, sebe samog, što propagira selfness način života razvijen u Termama Olimia. Taj novi trend života gostima Terme Olimia pruža puno više od samog opuštanja i uživanja u saunama, bazenima i masažama. Selfness način života put je do samospoznaje i uspostavljanja ravnoteže na fizičkoj i duhovnoj razini, što u konačnici rezultira boljom kvalitetom života.

U Termama Olimia kombinira se pristup moderne i tradicionalne medicine. Liječnik nakon pomnog pregleda i dijagnoze za svakog gosta priprema individualni terapijski i prehrambeni program koji ima za cilj potaknuti samoliječenje pojedinca. Detox proces u Termama Olimia, uz odabranu hranu i napitke, kao i izuzetno učinkovitu olimijsku termalnu vodu (koja se nudi za piće i kupanje i koja dokazano podupire prirodnu ravnotežu) kombinira se s pilinizima, oblozima, masažama, suhim CO2 kupeljima, sauniranjem, ali i brojnim rekreativnim tehnikama opuštanja.

Tko sve prakticira detoksikaciju organizma?

Detoksikaciju organizma najčešće prakticiraju žene u dobi oko 40 godina. Žene vole uživati u limfnim drenažama, carbofit i anticelulitnim oblozima za tijelo, ali sve više takvu vrstu programa traže i muškarci, koji se opuštaju u saunama, aktivni su u fitnessu, na bazenima ili biraju razne rekreativne aktivnosti u idiličnoj prirodi.

Da bi ste ostali vitki i u formi, a prije svega zdravi, Terme Olimia osmislile su nekoliko selfness paketa. Naučite prirodne zakone, kako se povezati s dnevnim ciklusom (dan, noć), kad i što jesti prema dnevnom ciklusu, kako se kretati i umiriti emocije, zadržati vitalnost tijela i duha u poodmakloj dobi.(J.Kn.)

Detoksikaciju organizma najčešće prakticirajužene u dobi oko 40 godina

Možda ste propustili...

NUTRICIONIZAM POMOĆ U GUBITKU TEŽINE

Vlakna nas održavaju sitima i zadovoljnima

ORGANIZAM SE PRIRODNO POČINJE REGENERIRATI

U proljeće se javlja svjež nalet energije

Najčitanije iz rubrike