Dome slatki dome
HOMEEXCHANGE SVJETSKI PORTAL ZA ZAMJENU DOMA PROŠIRIO JE SVOJU PONUDU

Personalizirani odmor u skladu sa željama
Objavljeno 17. siječnja, 2015.
Mogu se tražiti npr. zamjene za kuće s bazenom, domove blizu skijališta ili pak kuće za odmor s obiteljima

HomeExchange.com, svjetski portal za zamjenu doma, proširio je svoju ponudu na selekciju kategorija zamjene koju članovi sami odaberu.

Kategorije se odabiru prema željama, aktivnostima ili interesima članova, što pojednostavljuje pretraživanje, odnosno dogovaranje same zamjene.

Svih 35 kategorija u 22-godišnjem postojanju portala pomak je k personaliziranom odmoru, pristupačnosti i dogovaranju odmora u skladu sa željama članova.

Na sličan način kao što to vrijedi na odabiru menija TV upravljača, na stranici se među kategorijama može birati ponuda različitih nekretnina prema različitim kriterijima, npr. kuće s bazenom, domovi blizu plaža, kuće u planinama ili apartmani na skijalištima, kao i mnoge druge opcije. Osim odabira po interesu, možete odabrati i zamjenu po profesiji ili trenutnom statusu, npr. zamijeniti se s nekim tko je profesor, liječnik ili aktivni umirovljenik. Uskoro će članovi moći i sami napraviti svoju kategoriju. Sve kategorije mogu se dijeliti dalje mailom ili na društvenim mrežama. Također ponude se mogu označiti i spremiti u “omiljene” lokacije. Ako netko odabere i označi da traži zamjenu baš na određenoj lokaciji, ona će biti među prvima u tražilici i označena u svakoj od traženih kategorija i na taj način će se članovi brže i bolje povezivati s drugim članovima.

“HomeExchange članovi su strastveni putnici iz različitih skupina i interesnih grupa i na taj način smo njihove preferencije željene zamjene podignuli na još veću razinu jer sada mogu tražiti točno ono što žele među različitim kategorijama i pojednostaviti sebi put do zamjene. Ovo je odličan korak dalje k personaliziranom i direktnijem načinu odmora”, podijelio je s nama novosti sa stranice CEO HomeExchange.com Jim Pickell.

“U ovoj ćemo godini raditi na tome da našim članovima olakšamo put do zamjene da sve bude brzo i jednostavno, po njihovim željama i interesima od prvog trenutka kada se učlane na HomeExchange.com do dogovorenih zamjena”, kaže Pickell.

Ova kategorizacija pretraživanja ponuda jedna je od prvih incijativa u nadolazećem razdoblju koja će znatno utjecati na promjene u 22-godišnjem radu tog svjetskog portala preko kojeg je dosad ostvareno više od milijun zamjena.(J.Kn.)

O HomeExchange.com

HomeExchange.com jedna je od najbrže rastućih privatnih kompanija u Americi prema INC.Inc. 500 / 5000 listi već treću godinu zaredom. HomeExchange.com utemeljio je 1992. godine Ed Kushins i danas je ona najveći i najbrže rastući portal za zamjenu doma na internetu s više od 60.000 članova u 150 zemalja svijeta. Preko portala HomeExchange.com možete zamijeniti svoju kuću, stan, vikendicu ili apartman i doživjeti čari lokalne sredine tamo gdje vi želite, kada i s kime vi to odaberete jer sve je stvar dogovora. Stranica je lokalizirana na 15 različitih jezika, a trenutačno je u Hrvatskoj 500 oglasa za zamjenu.

Možda ste propustili...

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

Najčitanije iz rubrike