TvObzor
UZBUDLJIVA FRANCUSKA SERIJA

"Duhovi" žele u svijetu živih ponovno zauzeti svoje mjesto
Objavljeno 16. siječnja, 2015.
Francuska serija koja je 2013. osvojila međunarodnu Emmy nagradu koja se dodjeljuje televizijskim ostvarenjima izvan SAD-a. Osvojili su Emmy za najbolju dramsku seriju

Istoga dana u malom planinskom selu podno goleme brane nekoliko muškaraca i žena različite dobi i društvene pripadnosti, u stanju potpune zbunjenosti, pokušava se vratiti kući. Ne znaju da su već nekoliko godina mrtvi i da ih nitko ne očekuje.

Žele u svijetu živih ponovno zauzeti svoje mjesto, no ono više ne postoji. Postupno uviđaju da nisu jedini koji su se vratili te da je s njihovim povratkom započeo i niz brutalnih ubojstava koja neugodno podsjećaju na zločine serijskog ubojice iz prošlosti.

Situacija postaje sve čudnija - kao da stvarni i mnogo ozbiljniji prevrat tek predstoji.

Autor ove uzbudljive francuske serije je Fabrice Gobert. Serija je nastala prema filmu "Les Revenants" Robina Campilloa. Redatelji su Fabrice Gobert i Frédéric Mermoud, a u glavnim su ulogama: Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme, Céline Sallette, Samir Guesmi, Grégory Gadebois, Guillaume Gouix, Pierre Perrier, Jean François Sivadier, Alix Poisson, Yara Pilartz, Jenna Thiam, Swann Nambotin i Ana Girardot.

Foto: HRT
PRVA EPIZODA

Tinejdžerica Camille i mladi muškarac Simon ne znaju da su mrtvi. I jedno i drugo žele nastaviti živjeti gdje su stali. No Camilleina sestra blizanka sad je tri godine starija od nje, a Simonova žena se sprema udati za Thomasa. Neobičan dječak upleće se u život usamljene medicinske sestre Julije... Uza sve to opet počinju krvava ubojstva koja su grad već jedanput, prije sedam godina, zavila u crno.

Najčitanije iz rubrike