TvObzor
NOVA TALIJANSKA SERIJA

Vendetta - napeta priča o ljubavi
Objavljeno 16. siječnja, 2015.
Najbolji prijatelji oduzeli su mu budućnost.Sada se, s novim licem i novim identitetom, vratio... I želi se osvetiti

Nova TV donosi novu talijansku dramsku seriju vrhunske produkcije, seriju o modernom grofu Monte Cristo. Inspirirana čuvenim romanom Alexandra Dumasa nastala je i ova priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti koju donosi serija koju je na talijanskom Canale 5 u prosjeku pratilo čak 4,4 milijuna ljudi.

Misteriozni muškarac

Živi na jahti, uvijek se odijeva u crno, svira glasovir i vozi moćni motor. Lorenzo Berman misteriozni je i fascinantni neznanac koji kao da se niotkuda stvorio. Predstavio se Lauri na dan njezina vjenčanja s Marcom, koje će morati biti odgođeno. Razlog je pronalazak trupla žene na plaži. Laurin susret s Lorenzom muči je baš kao i činjenica da je truplo bilo odjeveno u vjenčanicu i da je s truplom pronađena i bajka.

Šesnaest napetih epizoda koje se vrte oko glamuroznog svijeta vila iz snova, jahta, društvenih događanja i konferencija za medije. Riječ je o pozlaćenoj površini koja skriva svijet zločina i egocentričnosti, a ti ljudi ne prezaju ni pred čime da zataškaju neugodne istine.

Romantični triler

Ovaj romantični triler zasnovan je na klasičnom Dumasovu romanu „Grof Monte Cristo“, a kojega je Mediavivere prilagodio suvremenom dobu. Pun je zapleta koji otkrivaju mračnu prošlost koju svi žele zaboraviti. No jedan muškarac mora poravnati račune jednom zauvijek... Ljubav i osveta vodit će ga prema cilju.

Ne propustite novu uzbudljivu talijansku seriju vrhunske produkcije, od ponedjeljka do srijede na Novoj TV od 19. siječnja!

Pripremio: Nikola KUČARFoto: Nova TV
GLAVNE ULOGE

Glavne uloge u serijalu tumače Anna Valle, Alessandro Preziosi, Lorenzo Flaherty, Giovanni Guidelli, Paolo Seganti, Federico Costantini, Elisabetta Pellini, Ray Lovelock, Simona Borioni, Mohamed Zouaoui, Desiree Noferini, Fiorenza Marchegiani i Giulia Elettra. Redatelj serije je Raffaele Mertes.

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike