TvObzor
ULOGA U 50. GODINI

Monica Bellucci postala najstarija Bondova djevojka
Objavljeno 2. siječnja, 2015.
U 50. će godini glumiti u 24. filmu o slavnom tajnom agentu Jamesu Bondu, “Spectre”

Monica Bellucci je u 50. godini dobila ulogu Bondove djevojke u novom filmu o agentu 007 i tako postala najstarija Bondova djevojka u povijesti te franšize. Dosad je titulu najstarije imala Honor Blackman, koja je 1964. u 40. utjelovila Pussy Galore, u filmu “Goldfinger”.

Iako će se prvi put pojaviti uz Bonda, Monica je bila u užem izboru za ulogu Paris Carver u filmu “Sutra nikad ne umire” iz 1997. Ulogu je, pak, dobila Teri Hatcher, jedna od “kućanica”. U 24. filmu o James Bondu, nazvanom “Spectre”, Monica će utjeloviti lik Lucie Sciarre. Druga Bondova djevojka bit će mnogo mlađa Léa Seydoux (29). Film će biti sniman na nekoliko lokacija u svijetu - u austrijskim Alpama, Londonu, Mexico Cityju i Maroku, a glavni lik najpoznatijeg tajnog agenta utjelovit će četvrti put Daniel Craig. Premijera filma se očekuje 6. studenog 2015.

Prekrasna Monica, koja će tumačiti lik Lucije Sciarre, izjavila je: “James Bond je mašta svake žene - on je idealan muškarac. Muškarac mora biti zaštitnik, mora biti opasan, misteriozan i seksi, a uz to i savršeni engleski džentlmen.” Kad su je na predstavljanju novog filma o Bondu novinari pitali što je presudno za dobar film o agentu 007, brzo je odgovorila: “Dobar redatelj!” U filmu će glumiti i negativac iz serije “Sherlock”, glumac Andrew Scott, kao i oskarovac Christoph Waltz, koji tumači lik Bondova protivnika Oberhausera. Umjesto Judi Dench, u ulozi šefa agencije, naći će se Ralph Fiennes.

Prekrasna Monica glumila je ove godine i u drami “The Wonders”, koja je prikazana u Cannesu i dobila sjajne kritike. Sljedeće ćemo je godine, osim uz Jamesa Bonda, moći vidjeti u dva nova filma. Prvi od njih bit će “Ville-Marie” redatelja Guya Édoina, a drugi će biti novi film Emira Kusturice, “On the Milky Road”, koji se trenutačno snima na lokacijama po Balkanu. U filmu uz Monicu glumi Sergej Trifunović.

Piše: Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike