TvObzor
SAŠA MATIĆ

Severina i ja dobitna smo kombinacija
Objavljeno 2. siječnja, 2015.
Drago mi je da publika voli moje pjesme i uvijek se radujem novoj svirci, koncertu. To je poseban osjećaj. Pjesma „More tuge“ jedna je od prvih koju sam komponirao i drago mi je što smo je baš Severina i ja otpjevali

Najveće zvijezde regije, Saša Matić i Severina, nakon suradnje na zajedničkoj pjesmi “More tuge”, održale su sredinom prosinca zajednički koncert u Areni Varaždin. Njihov duet je, u samo mjesec dana prikazivanja, na YouTubeu zabilježio više od pet milijuna pregleda. Prije dugoočekivanog koncerta Severina je otkrila da su se na zajednički nastup odlučili jer su dobri prijatelji i lijepo se druže te uživaju na koncertima i poslije njih. U spektaklu Severine i Saše Matića 27. prosinca uživali su karlovački fanovi, a turneju će nastaviti tijekom 2015. godine.

Posebna energija

Kako ste ostvarili suradnju sa Severinom? Jeste li odmah znali da pjesmu “More tuge“ želite otpjevati u duetu s njom?

- Severina i ja smo se upoznali jednom prilikom, preko njezine sestre, a moje dobre prijateljice Marijane koja živi u Beogradu. Cijenim njen rad, profesionalizam, a sada kad sam je i osobno upoznao moram priznati da ima posebnu energiju koja mi zaista godi. Kad sam završio kompoziciju za pjesmu “More tuge“ i kad je moj prijatelj Miloš završio tekst, odmah sam znao da smo Severina i ja dobitna kombinacija za tu pjesmu.

Imate veći broj hitova iza sebe i stvarate nove. Jeste li mogli predvidjeti da će i “More tuge“ postati velik uspjeh?

- Drago mi je da publika voli moje pjesme i uvijek se radujem novoj svirci, koncertu. To je poseban osjećaj. Pjesma “More tuge” jedna je od prvih koju sam komponirao i drago mi je što smo je baš Severina i ja otpjevali. Važno je vjerovati i dati cijelog sebe u posao koji radite. Ja sam takav. A rezultat je publika koja prihvati pjesmu i pjeva je. “More tuge“ je takva pjesma.

Uskoro novi album

Kad birate pjesme koje ćete pjevati, vežete li se uz njih kao uz nešto što vas opisuje ili je ipak riječ o želji za novim hitom?

- Osobno mi jako dugo treba da se odlučim kad i koju pjesmu ću otpjevati. Volim balade, ali morate imati i dobru brzu pjesmu, pjesmu za tulume, klubove... U pjesmu moraš vjerovati da bi je snimio i pustio u eter. Uvijek se konzultiram sa svojim suradnicima, prijateljima. Volim čuti njihovo mišljenje, ali sam svjestan da na kraju odlučujem samo - ja.

Posljednji studijski album izdali ste prije tri godine. Ima li novosti o tom pitanju?

- Da, prošle su gotovo i četiri godine. Novi album je pri kraju. Uskoro će ugledati svjetlost dana.

Razgovarao: Adrian ANDREJEK
USPJEŠNA POSLOVNA GODINA

Što je obilježilo vašu 2014. godinu na poslovnom planu?

- S ponosom mogu reći da mi je 2014. bila uspješna poslovna godina. Puno koncerata, svirki, turneja, duet sa Severinom, završetak novog albuma. Nadam se uspjehu i u 2015. godini, što svima vama od srca želim. Voli vas Saša Matić!

Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”