Osijek
OTVORENO NEKOLIKO PRODAVAONICA EKONOMIK

Zbog čokolade po tri i tunjevine za pet kuna redovi se ne smanjuju
Objavljeno 28. prosinca, 2014.

Javna je tajna da će zbog uštede brojni Osječani potegnuti do susjedne Srbije, točnije Bogojeva koji je meka za kupnju, i to radi značajnih ušteda. No, odnedavno građani više ne moraju otputovati da bi diskontnim cijenama ne samo proizvoda iz Srbije već i onih iz Hrvatske uštedjeli. Naime, na glavnoj osječkoj tržnici otvoren je još jedan Ekonomik, diskont u kojem, od otvorenja, gotovo da se i ne smanjuju redovi.

- Želimo kupcima biti pristupačni i nastojimo da budu zadovoljni ne samo kvalitetom, već i cijenom. Imamo dosta proizvoda iz Hrvatske po znatno nižim cijenama, a s obzirom na broj kupaca, čini se da u tome i uspijevamo - ocijenila je Melita Perić, voditeljica maloprodaje Ekonomik prodavaonica u Osijeku i Vukovaru.

Da je doista tako potvrđuju i cijene proizvoda, kako prehrambenih, tako i onih namijenjenih higijeni. Primjerice, 9 kilograma deterdženta za pranje rublja stoji 49 kuna, litra omekšivača za rublje sedam, a i o pitanju prehrane cijene su pristupačne. Čokolada s rižom od 150 grama stoji tri kune, jednako kao i keksi s čokoladom ili, primjerice, velike oblatne.

- Često putujem u Bogojevo radi nižih cijena brojnih proizvoda i sad sam oduševljena jer ne moram više nikamo putovati. Osim toga, dobro je što je prodavaonica otvorena na tržnici gdje običavam kupovati - ispričala je 56-godišnja Osječanka. Inače, istovjetne prodavaonice Ekonomik u kojima većinu proizvoda čine upravo oni iz susjedne Srbije već su otvorene u nekim dijelovima grada – u Retfali i u Novom gradu, a prije nekoliko dana istovjetna prodavaonica otvorena je i u Čepinu. Ovi potezi ukazuju da bi na našem prostoru mogao zaživjeti novi trgovački lanac, unatoč priličnoj gužvi na i ne baš bogatom tržištu.M.Mihelić

Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike