Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U ČEŠLJAKOVCIMA

Pet osoba ozlijeđeno
u sudaru dva automobila
Objavljeno 21. prosinca, 2014.

ČEŠLJAKOVCI – Pet je osoba ozlijeđeno u sudaru dva automobila koji se dogodio u subotu oko 20 sati u Češljakovcima, nedaleko od Velike, u Požeško-slavonskoj županiji. Nesreću je, doznajemo iz Policijske uprave požeško-slavonske, skrivio 39-godišnji vozač Daewooa. Kako je pokazao alkotest, u krvi je imao 1,56 promila alkohola. U jednom je trenutku Daewoom počeo skretati ulijevo i na taj način oduzeo prednost prolaska Seatu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnjak. Došlo je do izravnog sudara nakon čega je Seat sletio s ceste u kanal i zabio se prednjim dijelom u kolni mostić.

Ozlijeđeno je ukupno pet osoba. Teško je ozlijeđena 38-godišnja suvozačica iz Seata, dok su vozač iz Seata, 7-godišnje dijete, te vozač i putnik iz Daewooa zadobili lakše ozljede. Na mjesto nesreće pozvani su vatrogasci i hitna pomoć koji su pomogli pri izvlačenju ozlijeđenih putnika.

Istoga dana oko 17 sati u Vetovu je u naletu automobila ozlijeđena pješakinja. U Požegi su se dogodile dvije nesreće s materijalnom štetom dok je u Jakšiću oko 3 sata automobil sletio s ceste i udario u stup.S.Lacić

Možda ste propustili...

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

Najčitanije iz rubrike