Regija
ULJEPŠALI DOLAZAK BOŽIĆA

Vijećnici vinkovačkog Gradskog vijeća darovali djecu u Bubamari
Objavljeno 20. prosinca, 2014.

VINKOVCI-U prostorijama Udruge osoba s invaliditetom ''Bubamara'' Vinkovci bilo je uistinu veselo, a povod je bio dolazak Djeda Mraza koji je podijelio paketiće za oko 70-tak članova Bubamare.

Članovi vinkovačkog Gradskog vijeća skupili su financijska sredstva putem dobrovoljnih priloga, te su kupili veliki broj paketića za djecu:
-Gradski vijećnici  skupili se novčani prilog za djecu u Bubamari kako bi im uljepšali dolazak Božića. Željeli smo im dati do znanja da nisu sami, da smo mi uz njih i sa njihovim roditeljima.Grad Vinkovci sve čini kako bi im olakšao život i uvijek u skladu sa svojim mogućnostima bit će uz djecu i osobe s invaliditetom u Bubamari, istaknuo je Zlatko Jurišić, vijećnik u Gradskom vijeću grada Vinkovaca.

Prema riječima Tomislava Velića, predsjednika Udruge osoba s invaliditetom, jedna majka koja je željela ostati anonimna, potaknula je vijećnike vinkovačkog Gradskog vijeća kako bi se pomoglo djeci i da im Djed Mraz uljepša dolazak Božića.Oni su to odmah prihvatili i kupili poklone za našu djecu, a kako to i priliči podijelio ih je Djed Mraz na oduševljenje sve djece u Bubamari.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike