Sport
ODBOJKAŠKI PRVOLIGAŠI IGRAJU 11. KOLO

Dvojac s Drave traži
bodove u Sisku i Rijeci
Objavljeno 20. prosinca, 2014.

OSIJEK - Subota je rezervirana za finale Kupa Hrvatske, ali (pre)ostali prvoligaši igrat će i za bodove preko vikenda, a riječ je o susretima 11. kola. Mursa-Osijek nije više sigurna na drugom mjestu Skupine I, a da bi tamo “prezimila” morat će odnijeti puni plijen iz Siska, koji ima samo dva boda manje od “mursaša”. Još igraju derbi začelja Karlovac i Rijeka, Mladost Marina Kaštela - Centrometal (Črečan) odradit će svoje 21. siječnja, a još se ne zna termin dvoboja Mladost (Zagreb) - Rovinj.

Slavonski dvojac Skupine II ima radnu nedjelju. Borovo Vukovar dočekuje vodeći Šibenik (19 sati), a Brod će protiv Zadra istrčati na parket tri sata ranije. Preostali parovi: Varaždin Volley - Croatia (Zagreb) i Gorica - Centurion Pula. Kod žena, u Skupini I na programu je samo jedna utakmica, Vukovar - Kaštela DC (subota, 19). Poreč - Azena Velika Gorica, Rovinj - Mladost i Marina Kaštela - Vibrobeton (Vinkovci) igrat će tek sljedeće godine.

Zato je kompletna runda u Skupini II, a 11. kolo će slavonski tercet odraditi u gostima. Najvažniji ogled je pred Osijekom 06, koji vrijedne bodove traži kod Rijeke. Nova Gradiška je u Splitu, a Đakovo kod Drenove. Još igraju Kostrena - Dubrovnik. (N.B.)

Možda ste propustili...

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike