Mozaik
PROPAO JOŠ JEDAN PLANIRANI ZABAVNI DOGAĐAJ

Zbog slabog interesa otkazano
gostovanje sarajevske “Audicije”
Objavljeno 19. prosinca, 2014.

Čini se kako je sve češća sudbina planiranih zabavnih događaja u Osijeku, bar onih za koje se naplaćuje ulaz – otkazivanje. Nakon što je nedavno zbog slabe prodaje ulaznica otkazano gostovanje zagrebačkog pop/rock-benda Prljavo kazalište, sada se isto dogodilo i s gostovanjem četvrtog nastavka kultne sarajevske predstave “Audicija”, koja je 21. prosinca trebala biti uprizorena u osječkoj sportskoj dvorani Zrinjevac.

- Imali smo zbilja najbolju namjeru Osječankama i Osječanima za kraj godine dovesti pravu humorističnu poslasticu, kultnu predstavu koja nas je nasmijavala 80-ih i 90-ih. 'Audicija 4' trebala je svoju zimsku turneju početi baš u Osijeku. Uz to, dio prihoda bio je namijenjen u humanitarne svrhe, za pomoć Domu za djecu Klasje. Na žalost, prodaja je bila jako slaba i prisiljeni smo otkazati gostovanje - ističu iz Agencije Adverta, organizatora događaja.

Povrat novca za prodane ulaznice (cijena u pretprodaji iznosila je 60 kuna) bit će na istim pretprodajnim mjestima – u Barcelona pubu, cafe-baru Matrix, cafe-baru Zrinjevac i CD shopu Dancing Bear (Pothodnik).T.Levak

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

Najčitanije iz rubrike