Regija
BOŽIĆNI DAR

Zepter posuđe za 11 obitelji u Gunji
Objavljeno 19. prosinca, 2014.

GUNJA - Jedanaest gunjanskih obitelji primilo je posuđe Zepter. Božićni dar razveselio je te obitelji jer su njihove kuhinje zajedno s posuđem poplavljene i oštećene.

- Ovo je 11 paketa naših proizvoda europskog standarda posuđa i sustava za vakuumiranje hrane, ukupne vrijednosti od 20.000 eura, čime smo željeli ublažiti posljedice katastrofalne poplave u Gunji. Zahvalni smo načelniku Hrvoju Luciću što nam je omogućio da potrebitim uručimo poklone. Naša je ekipa obišla svih 36 ulica u Gunji i vidjela da je to ogromno radilište gdje se radi s puno truda. Vjerujemo da će se uloženo isplatiti i sve obnoviti. Nakon ove katastrofe, kada se sve završi, Gunja će biti puno bolje mjesto za život nego prije nesreće - uručujući poklone, rekao je Ivan Bošnjak, asistent Uprave Zeptera.

Jednakog mišljenja bili su Elvis Zelenika, izvršni direktor, i ostali članovi ekipe. Vodeća menadžerica Barbara Krga Gunjancima je objasnila način uporabe posuđa za pripremu zdrave hrane. Hrvoje Lucić, načelnik općine, zahvalio je na vrijednoj donaciji.(S.Bo.)

Možda ste propustili...