Regija
BOŽIĆNI DAR

Zepter posuđe za 11 obitelji u Gunji
Objavljeno 19. prosinca, 2014.

GUNJA - Jedanaest gunjanskih obitelji primilo je posuđe Zepter. Božićni dar razveselio je te obitelji jer su njihove kuhinje zajedno s posuđem poplavljene i oštećene.

- Ovo je 11 paketa naših proizvoda europskog standarda posuđa i sustava za vakuumiranje hrane, ukupne vrijednosti od 20.000 eura, čime smo željeli ublažiti posljedice katastrofalne poplave u Gunji. Zahvalni smo načelniku Hrvoju Luciću što nam je omogućio da potrebitim uručimo poklone. Naša je ekipa obišla svih 36 ulica u Gunji i vidjela da je to ogromno radilište gdje se radi s puno truda. Vjerujemo da će se uloženo isplatiti i sve obnoviti. Nakon ove katastrofe, kada se sve završi, Gunja će biti puno bolje mjesto za život nego prije nesreće - uručujući poklone, rekao je Ivan Bošnjak, asistent Uprave Zeptera.

Jednakog mišljenja bili su Elvis Zelenika, izvršni direktor, i ostali članovi ekipe. Vodeća menadžerica Barbara Krga Gunjancima je objasnila način uporabe posuđa za pripremu zdrave hrane. Hrvoje Lucić, načelnik općine, zahvalio je na vrijednoj donaciji.(S.Bo.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana