TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 19. prosinca, 2014.
Michelle Williams
glumica

Doslovce ne znam kako da se izrazim kad vidim ovako nakaradnu odjeću. Možda je najbolje da kažem što mi je prvo na pameti jer ovakva količina užasa posve koči bilo kakvu verbalnu kreativnost. Navodno su trenutačno u Hollywoodu u modi patentni zatvarači, koji su se preko noći pojavili na desecima slavnih dama, u svako doba dana i noći. Glumica Michelle Williams prihvatila je trend i pojavila se odjevena u ovaj užas iz proljetne kolekcije Louis Vuitton 2015. Kao što vidite, to je maksikošulja (nije minihaljina 100 %), prugasta s leopard-detaljima. Ne znam što je mislila da je odabrala ovu strahotu, ali jedno znam: zaboravila je odjenuti hlače. Ili bar neke tajice, hulahopke...

Mel  Gibson
glumac

Drage moje vršnjakinje, sigurno se sjećate kad smo uglas uzdisali kad se na ekranu pojavi Mel Gibson. Bilo je to davno, nemojte brojiti godine, bolje ne... Umjesto toga samo pogledajte ovu fotku na kojoj se jasno vidi kako Mel ima 58 godina i baš ga briga. Naime, on je samo šest godina stariji od, recimo, Toma Cruisea, a izgleda “izraubano” kao da je u najmanju ruku 20 godina radio neki pravi fizički posao i pritom pio litru žestice dnevno. Umjesto toga, ovaj holivudski glumac i redatelj uživao je u milijunima dolara i svim blagodatima Hollywooda, ali s naglaskom na žestice. Otud njegov ofucani imidž, za koji ga očito nimalo nije briga. Nema veze, i mene nije briga za njega.

Suki Waterhouse
manekenka

Jedna od najomraženijih žena u showbusinessu sigurno je manekenka Suki Waterhouse, zbog jednostavnog razloga jer je uspjela navesti Bradleyja Coopera da ju zaprosi. I ne samo to, nego je Suki počela i glumiti, pa se sad prošetava i po filmskim premijerama bez svojeg najljepšeg modnog dodatka, Bradleyja. Na premijeri filma “Love, Rosie” pojavila se u najružnijoj haljini na svijetu. Čini se kao da je zažmirila i povaljala se po hrpi nasumično odabranih krpica u nekom second had shopu, nekoliko njih zalijepilo po njoj i sad je kao - odjevena. Njezina ružna zelena metalik-haljina je Lanvin 2015., ali doista ne izgleda tako. A ova smeđa jakna s krznom?! Kao nešto iz serije “Roseanne”.

Sarah Michele Gellar
glumica

Ako vam zatreba servis automobila, obratite se glumici Sarah Michelle Gellar. Odjevena u kobinezon od trapera izgleda kao mehaničarka spremna da se podvuče ispod auta i napravi generalku. Ja vjerujem da je noj jako udobno ovako odjevenoj, ali doista nema smisla ovako se odjenuti na javni događaj, koliko god da je neformalan poput ovoga prikupljanja donacija božićnih poklona za siromašnu djecu. Naravno da nema smisla da se pojavila u večernjoj haljini koja košta nekoliko tisuća dolara, ali baš ovako se malo dotjerati odaje i određeno nepoštovanje publike. Javna si osoba, daj se malo potrudi za taj silni novac koji dobivaš samo zato što si u medijima. I te cipele doista nemaju veze s vezom i odvratne su!

Piše: Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike