TvObzor
DOMA TV

U dvoje je bolje
Objavljeno 19. prosinca, 2014.
Tri sasvim različita para isprepleću se u jednoj obitelji i donose sasvim oprečne stavove na jednake situacije te proizvode sate humora

Maddie i Ben, oboje tridesetogodišnjaci, hodaju već devet godina. Iako im je veza stabilna, njih dvoje ne razmišljaju o braku. S druge strane Maddieina mlađa sestra Mia hoda sa svojim dečkom Caseyjom tek sedam tjedana. Oboje su u svojim dvadesetima i ne poznaju se toliko dobro. Uskoro Mia i Casey svima objave kako čekaju dijete i planiraju se vjenčati. Na Maddieno iznenađenje njezini roditelji Vicky i Joel su oduševljeni. “Starci” su u braku 35 godina i odnedavno žive prema pravilu “iskoristi dan”'. Ova tri sasvim različita para isprepleću se u jednoj obitelji i donose sasvim oprečne stavove na jednake situacije te proizvode sate humora.

Kada Mia pozove Maddie i Bena da upoznaju Caseyja, oni misle da se sastaju s još jednim u nizu njezinih dečki. Maddie, međutim, ubrzo shvati da je ova veza ozbiljnija kada mladi par objavi da su zaručeni. Šokirana viješću, Maddie pomisli kako se upravo dogodio preskok u fazi i odluka njezine sestrice sada dovodi u pitanje njezin životni izbor. Istovremeno, zabrinuta je za Miju jer smatra da djeluje nepromišljeno. Ipak, ne želi biti negativna i odluči joj dati podršku, a kritiziranje prepustiti njihovim roditeljima. Počinje priča o jednoj velikoj sretnoj obitelji – s tri potpuno različita para i pregršt humora!

Pripremio: Nikola KUČAR
GLAVNE ULOGE

Glavne uloge u serijalu tumače JoAnna Garcia Swisher (Mia), Jennifer Finnigan (Maddie), Josh Cooke (Ben), Jake Lacy (Casey), Debra Jo Rupp (Vicky) i Kurt Fuller (Joel). Serija je 2011. godine nominirana za People' s Choice Award u kategoriji nove omiljene TV komedije.

Najčitanije iz rubrike