TvObzor
RTL TV

Prigodni program
za najljepše blagdane
Objavljeno 19. prosinca, 2014.
Prigodni božićni filmovi i obiteljske komedije te animirani hitovi iz arhiva velikih filmskih studija obradovat će i one najzahtjevnije. Pored svega gledat ćemo i posebna božićna izdanja omiljenih vam serija, a neće izostati ni TV premijera

Posljednji mjesec u godini tradicionalno obilježava blagdansko raspoloženje, a ugođaj druženja s najbližima i ove će godine upotpuniti birani programski sadržaji RTL Televizije i RTL2. Prigodni božićni filmovi i obiteljske komedije te animirani hitovi iz arhiva velikih filmskih studija obradovat će i one najzahtjevnije. Pored svega gledat ćemo i posebna božićna izdanja omiljenih vam serija, a neće izostati ni TV premijera.

Već od ranog popodneva na Badnjak gledatelji će moći uživati u TV premijeri obiteljske komedije ‘Božićno drvce’ i nasmijati se kada glavna protagonistica Elise MacReynolds zapne u problemima obiteljske tvrtke koja se bavi prodajom božićnih drvca. Odmah nakon toga slijedi ‘Buntovnica u internatu’, također komedija i TV premijera o buntovnoj Malibu 'princezi' koju je otac poslao u jedan od najstrožih engleskih internata.

Tri, dva jedan – djeca peku

Nakon TV premijera, gledatelji RTL Televizije zasladit će se uz posebno izdanje kulinarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva jedan – djeca peku!” . U dvije emisije, 23. prosinca i na Badnjak, na RTL Televiziji od 20 sati prvi put u jednom kulinarskom showu natjecat će se djeca! Mališani Osnovne škole 'Ljubo Babić' iz Cvetkovića, pokraj Jastrebarskog, peći će božićne kekse, čupavce, voćne košarice i muffine, a Petra Jelenić i Zdravko Perić pomoći će im da u tome budu što bolji. Osnovnoškolci će oduševiti žiri, a posebnu pozornost posvetit će dekoracijama svojih slastica. Naravno, neće proći bez pohvala pa će tako na kraju Djed Božićnjak male amatere slastičare nagraditi darovima.

I magazinska emisija “Sve u šest” bit će u blagdanskom ruhu pa će u božićno poslijepodne, kao i na blagdan svetog Stjepana, ispunjavati želje svojih gledatelja dolazeći u njihove domove i razveseliti ih onime što su mislili da je nemoguće ostvariti.

Udarno vrijeme na RTL Televiziji pripalo je TV premijeri, animiranom filmu 'Božićna priča o igračkama' u kojem su glasove veselim junacima dali Tom Hanks, Tim Allen, Kristen Schaal i mnogi drugi, a koji se ovaj put moraju boriti protiv zle igračke dinosaura.

RTL 2 i RTL Kockica

RTL2 donosi brojna iznenađenja pa će tako pored već ustaljenih i izuzetno popularnih humorističnih serija na Božić i dan poslije, u udarnom večernjem terminu biti prikazane posebne, božićne epizode omiljenih humorističnih serija. Svi koji prate “Svijet prema Jimmu”, “Modernu obitelj”, “Dva i pol muškarca”, “Teoriju velikog praska” te “Kako sam upoznao vašu majku”, zasigurno će biti oduševljeni svojim junacima kada ih ugledaju u božićnom raspoloženju.

I za najmlađe tu je RTL Kockica, koja će za blagdane, na Badnjak i Božić, mališane razveseliti animiranom serijom “Dječjih 10 Božjih zapovijedi”. Priča o malom Izraelcu koji zajedno sa svojim prijateljima - magarcem, janjetom, devom, jarcem i štakorom doživljava avanture nakon što ih je Bog pustio iz Egipta, zabavit će najmlađe, kao i animirani film ‘Crvene kapice’. Dobre zabave na RTL-u i RTL2 na božićne blagdane sigurno neće nedostajati.

Pripremio: Nikola KUČAR
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike