Sport
ZIMKO UZ PAN

HRFUTSAL.com potvrdio ulogu favorita
Objavljeno 18. prosinca, 2014.

OSIJEK - Druge večeri malonogometnog turnira Zimko uz Pan strijelci nisu baš bili posebno nadahnuti, a to se posebno odnosi na seniorsku kategoriju gdje je većina susreta bila tvrda i dugo se lomilo pitanje pobjednika.

Program su otvorili veterani, a subotička momčad John Deere imala je dvostruki nastup. Ostvarili su polovičan učinak. U derbiju protiv Pan caffe bar After Dark su poraženi s 3:1, a sliku su popravili u utakmici s Dragom bandom koji su pobijedili s uvjerljivih 4:0. Treći veteranski susret (drugi na programu) igrali su Ameba 79 i Borbaš security. Borbaš security je do prvih bodova stigao bez većih napora, rutinski. Završilo je 3:1.

Kod seniora Ferivi šport je u susretu protiv Primere Esseker sav posao obavio u prvom poluvremenu kada je stekao prednost od 2:0. U nastavku je Primera Esseker pritisnula, ali je obrana Ferivija izdržala sve nalete i rezultat se više nije mijenjao. Dosta posla imao je HEFUTSAL.com s Pizzerijom Tomislav. Na kraju je HRFUTSAL.com, čija vrata brani Zvonimir Mikulić, “portir” osječkog prvoligaša, upisao planirane bodove (2:0) zahvaljujući dvostrukom strijelcu Robertu Nospaku.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri kod seniora upisao je Caffe bar Bulldog, koji je s 4:1 svladao NK Dunav Dalj. Puno je neizvjesniji bio susret između HDZ OBŽ i Matrix cluba. Odlučio je jedan jedini pogodak koji je za HDZ OBŽ postigao Luka Galić u otvaranju susreta. Matrix club je kasnije pogodio vratnicu, ali ne i suparničku mrežu, pa je susret završio 1:0 za HDZ OBŽ. Posljednji susret večeri između Caffe 5 Gravije i Murse V.B.K. Folding nije odigran jer se “Petica” nije pojavila u Zrinjevcu.D.Keler

REZULTATI

VETERANI

John Deere – Pan caffe bar After Dark 1:3

Ameba 79 – Borbaš security 1:3

John Deere – Drago bend 4:0

SENIORI

Ferivi – Primera Esseker 2:0

HRFUTSAL.com –Pizzeria Tomislav 2:0

CB Bulldog – NK Dunav Dalj 4:1

HDZ OBŽ – Matrix club 1:0

CB 5 Gravia – Mursa VBK Folding 0:3 (p.f.)

DANAS NA ZIMKU UZ PAN

VETERANI

18.00: Mesnice Ravlić - Stara Moša

18.35: Caffe 5 Gravia - Ameba 79

19.10: Drago band - Kaplan job akademija

SENIORI

19.45: Caffe bar Escape - Ozračeni

20.20: Saponia - Trgovina Tomas

20.55: PZ Ćelije - LIV 1949

21.30: Auto Brko - AB Skripta

22.05: MNK Sokol - Lovački rog

VEČERAS TREBA POGLEDATI

Prva utakmica današnjeg programa bit će vrlo zanimljiva. Riječ je o susretu veterana Mesnice Ravlić i Stara Moša u kojem će se sudariti klasični “hakleri” (Stara Moša) i igrači velikog nogometa (Mesnice Ravlić). U seniorskoj konkurenciji dva susreta privlače pozornost veću od ostalih. To su utakmice Saponia - Trgovina Tomas, te Auto Brko - AB Skripta.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike