Osijek
DAMIR KRAMARIĆ ZADOVOLJAN DRUGIM MJESTOM NA IZBORIMA

HDZ otvoren za razgovore sa svima
Objavljeno 17. prosinca, 2014.

Osječki HDZ zadovoljan je rezultatom izbora za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora te je otvoren za razgovore sa svim strankama i nezavisnim listama. To je jučer novinarima izjavio predsjednik Gradskog odbora Osijek Hrvatske demokratske zajednice, Damir Kramarić.

- Zahvaljujem našim sugrađanima koji su izašli na izbore, izlaznost je bila oko 20,05 posto. Glasovalo je 18.387 naših sugrađana. U usporedbi s 2010. godinom, kada je izlaznost bila 14 posto, veseli nas taj porast. To znači da su naši sugrađani itekako zainteresirani tko će ih predstavljati u mjesnim odborima i gradskim četvrtima. HDZ je ostvario apsolutnu pobjedu u mjesnim odborima Tenja, Brijest, Josipovac i Višnjevac. Pobijedili smo i u Industrijskoj četvrti te Mjesnom odboru Sarvaš. Izašli smo u 14 izbornih jedinica te osvojili 5040 glasova. To nam, itekako, daje vjetar u leđa, da smo na dobrom putu, da dobro radimo - rekao je Kramarić.

- Pred nama je sada sjesti sa svim zainteresiranima, dogovoriti o vijećima mjesnih odbora i vijećima gradskih četvrti, usuglasiti se oko projekata i raditi u interesu naših sugrađana. Otvoreni smo za razgovore sa svim strankama, sa svim nezavisnim listama. Projekti mjesnih odbora i gradskih četvrti su komunalne naravi, idemo raditi u interesu naših sugrađana i doista tu ne vidim nikakvu veliku politiku, niti ideološke prepreke - istaknuo je prvi čovjek osječkog HDZ-a.

Kramarić je naposljetku pozvao sve da u četvrtak, u 18 sati, dođu na predizborni skup HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. D. Celing

Najčitanije iz rubrike