Osijek
CIKLUS EDUKACIJE ZA PRAVNIKE-LINGVISTE NA PFOS-U

Prijave do 22. prosinca
Objavljeno 16. prosinca, 2014.

Na Pravnom fakuletu do 22. prosinca primaju se prijave za Program cjeloživotnog obrazovanja za pravnike-lingviste. Program se već treću godinu uspješno održava na tom fakultetu, u organizaciji Katedra za strane jezike. Stručno usavršavanje nastavlja se i u ovoj akademskoj godini, i to u siječnju 2015. Program obrazovanja za pravnike-lingviste traje jedan semestar, a provode ga profesori stranih jezika, hrvatskoga jezika i Europskog prava.

- Program je namijenjen diplomiranim pravnicima ili apsolventima prava koji dobro vladaju engleskim i njemačkim jezikom a žele aplicirati za mjesto pravnika, pravnika-lingvista, suradnika u odvjetničkim uredima, uredima javnih službenika ili administratora u institucijama EU-a - kaže doc. dr. sc. Ljubica Kordić, voditeljica programa.

Školarina za 120 sati nastave iznosi 3690 kuna po polazniku, plativo u tri rate. Polaznici će na kraju dobiti ovjereni certifikat, koji se upisuje u radnu knjižicu. Prijave, koje su u elektronskoj verziji dostupne na web-stranici www.pravos.hr, treba poslati na adresu: kljubica[@]pravos.hr. (V.L.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike