Zdravlje
LIJEČNICI I TERAPEUTI SURYA CENTRA

Spoj klasične i tradicionalne medicine
Objavljeno 15. prosinca, 2014.

Potaknuti izvrsnim rezultatima rada i prihvaćenošću na hrvatskom tržištu tijekom proteklih mjeseci, u Surya centru nastavljaju unapređivanje svojih usluga i angažiranje novih stručnjaka. Dr. med. Ivan Vladić, specijalist opće i supspecijalist abdominalne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom na zagrebačkom KB Merkur, mr. sc. Darko Jurić, hrvatskoj javnosti poznatiji kao suosnivač projekta “art of raw” (sirove hrane) i dvoje terapeuta tradicionalne kineske medicine Li XiaouCui i Quian JingDong završili su rad na izazovnom projektu, potpuno novom programu za poboljšanje i unapređivanje zdravlja.

Program za poboljšanje i unapređivanje zdravlja pozorno je osmišljen program, koji svoj doprinos kvaliteti zdravlja svakog pojedinca ostvaruje povezujući najbolja znanja i iskustva klasične i tradicionalne kineske medicine. Liječnici klasične medicine i terapeuti tradicionalne kineske medicine od sada će tako zajedno sudjelovati u poboljšanju zdravlja klijenta, ujedinjujući kvalitete zapadne i istočne medicine. Holističkim pristupom osobi i detaljnim promatranjem fizičkog, ali i duhovnog stanja klijenta, ovaj program nakon opsežne procjene stanja organizma koja uključuje skrivene uzroke od kojih nastaju alergije, kronične bolesti, probavni problemi, poremećaji imunološkog sustava, bolesti srca, kronični umor, artritis i drugo, nudi svu potrebnu stručnu podršku i u segmentima pulsne dijagnostike, psihološkog savjetovanja, intuitivne medicine, bioenergije, zvučne terapije te tajlandske i japanske masaže i refleksologije stopala.

“Danas, kad je većini od nas dostupna gotovo svaka informacija o svemu što nas zanima, najmanje znamo o sebi, najmanje vremena imamo za sebe i najmanje pažnje poklanjamo sebi. Korištenjem holističkog pristupa, promatranjem vlastitog tijela, njegovih stanja, promjena i bolesti, možemo otkriti mnogo, a prepoznavanjem emocija lakše razumjeti i kontrolirati određena tjelesna stanja. Upravo zato odlučili smo formirati ovakav inovativan program, koji uzima u obzir cijelu osobu, te kreirati jedinstvene programe za svakog pojedinca, posvješćujući njegove zdravstvene i osobne probleme te poboljšavajući kvalitetu života“, istaknuo je Darko Jurić, health coach Surya centra.

Dr. med. Ivan Vladić, specijalist opće i supspecijalist abdominalne kirurgije, unatrag deset godina bavi se istraživanjem komplementarne i integrativne medicine te prirodne sirove prehrane, nastojeći klijentima pomoći na najučinkovitiji, no istodobno najprirodniji način. Prelaskom na prirodnu, a potom i na sirovu prehranu dr. Vladić, dugogodišnji vegan, u velikoj mjeri riješio je svoje osobne zdravstvene probleme. Mr. sc. Darko Jurić, health coach Surya Centra, autor, savjetnik za zdrav život i sirovu hranu i raw food chef, magistrirao je akupunkturu i botaničku medicinu na prestižnom Emperor’s College of Traditional Oriental Medicine u Kaliforniji, te American Health Science University u Coloradu, gdje postaje certificirani specijalist - nutricionist. Kao savjetnik u području zdravlja, s više od 25 godina prakse, radio je i educirao se uz vodeće osobe ove struke iz cijelog svijeta. Dr. Li XiaoCui, terapeutkinja tradicionalne kineske medicine stekla je bogato iskustvo u rješavanju pedijatrijskih i reumatskih bolesti, radeći u bolnici za reumatske bolesti u Pekingu. Izvrsne rezultate ostvarila je u rješavanju ankilozantnog spondilitisa i alergijskog rinitisa, kao i u rješavanju svih bolesti koje su, prema kineskoj medicini, povezane s jetrom i slezenom. Dr. JingDong Quian je terapeut tradicionalne kineske medicine, a rješavanje probavnih bolesti, problema sa spavanjem, psihičkih problema, kašlja i astme njegove su specijalnosti.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike