Sport
VINKOVČANI OSTVARILI POBJEDU NA KRAJU POLUSEZONE

Odlični povratnik Kordi
Objavljeno 15. prosinca, 2014.

Rukometaši Spačve-Vinkovci žarko su željeli pred svojom publikom oprostiti se od polusezone pobjedom nad Goricom. Na kraju su uspjeli u tome, možda teže od očekivanoga. Bila je to borba za svaku loptu, svaka obrana i svaki pogodak bili su na kraju iznimno važni. Nisu gosti dopustili Vinkovčanima ni trenutak opuštanja i kada se mislilo da je susret riješen, opet su Velikogoričani nalazili rezerve snage i vraćali se u utakmicu. Upravo se to dogodilo u 50. minuti kada je domaćin imao najveću razliku u pogocima (26:21), ali su potom serijom od 4:0 igrači Gorice ponovo zaprijetili, došavši samo na gol zaostatka. Ipak u posljednjih šest minuta pogocima, redom, Kordija, Androša, Ranogajeca i Šarenca, Vinkovčani su stigli do osme ovosezonske pobjede te s njom na tablici zauzimaju sedmo mjesto. U ovoj utakmici istaknuo se povratnik u redove Vinkovčana Ivan Kordi, koji je odlično odradio obranu, ali ovaj put je bio efikasan i u napadu. Kod gostiju Ivan Ljaljak s 12 pogodaka bio je nezadrživ za obranu domaćina. A. Grgić

SPAČVA-VK. 30 (14)
GORICA 27 (14)

VINKOVCI - Sportska dvorana OŠ Bartol Kašić. Gledatelja 250. Suci: Vanja i Vedran Banović (oba iz Požege).

SPAČVA-VINKOVCI: D. Stojanović (10+0), Stojnović, Šarenac 7, Androš 3(1), Mlakić, Kordi 6, Ma. Mišić, Lasić, Mi. Mišić 1, Šijaković 5, T. Stojanović, Vukušić 1, Ranogajec 5, Babić 2, Rimac.

GORICA: Lončar, Ceković 1, Ferenčina 5, Laljek 12(3), Krstanović 4, Senta 2, Petković, Bonić 3, Nedić, Dijanić, Sladoljev(10+0), Bura, Nikić.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 2(1), Gorica 3(3). ISKLJUČENJA: 6 min. Spačva-Vinkovci (Stojnović, Ma. Mišić, Babić), 8 min. Gorica (Laljak, Senta, Bonić 2+2).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini