Mozaik
SEKCIJA FRIZERA

Frizeri osječkih salona predstavili
svoje umijeće na "Noćnom frizu"
Objavljeno 14. prosinca, 2014.
Među 25 modela našla su se i poznata lica poput Arete Ćurković i Ivane Soldo Čabraja

Četvrtu godinu zaredom Sekcija frizera ispred Udruženja obrtnika Osijek je, ovaj put u prostorijama Muzeja Slavonije – atriju zgrade Glavne straže organizirala zanimljivo događanje pod nazivom "Noćni friz", na kojemu su svoje umijeće predstavili vlasnici i djelatnici 12 osječkih frizerskih salona.

- Cilj ovog frizerskog događanja je promoviranje struke, druženje sa stalnim klijentima i besplatno savjetovanje budućih klijenata o najnovijim frizerskim trendovima za nadolazeće sezone. Ovim događanjem Sekcija frizera Osijek želi pokazati svojim sugrađanima da su frizerski saloni mjesta koja osim najmodernijih frizura klijentima nude i nešto više: trenutak zajedničkog druženja i ozračje ugode - ističu frizeri.

Istodobno je Udruženje obrtnika Osijek organiziralo tradicionalni novogodišnji domjenak za svoje članove, poslovne suradnike i drage goste. Svi okupljeni pak uživali su u zanimljivim i atraktivnim kreacijama na glavama oko 25 modela, među kojima su bila i neka poznata lica, poput glumica Arete Ćurković i Ivane Soldo Čabraja. Program je pak vodila Tatjana Grganović, i sama s neuobičajenom frizurom na glavi, pri čemu je niz "frizeva" bio upotpunjen i kretivnom garderobom.

- Većina smo pokušali prikazati nešto neobično i ne baš nosivo pa smo išli uglavnom na neke božićne ili novogodišnje frizure. Nadamo se kako će Noćni friz zbilja postati tradicionalan jer se svi dobro zabavimo i podružimo, što je i osnovna svrha. Iz godine u godinu manifestacija raste i razvija se malo, pozitivno rivalstvo - kazao je Tibor Vidaković ispred Sekcije frizera.

Tomislav LEVAK

Cilj ovog događanja je promoviranje struke, druženje s klijentima i savjetovanje o najnovijim frizerskim trendovima

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike