Regija
VINKOVAČKI SAJAM RAZMJENE DJEČJE ROBE

Pomoć budućim roditeljima
Objavljeno 14. prosinca, 2014.

VINKOVCI - Svjedoci smo velike financijske i gospodarske krize, no djevojke iz Vinkovaca su se odlučile oduprijeti krizi te su na društvenoj mreži facebook pokrenule grupu Vinkovački dječji ormarić gdje buduće majke mogu naći puno toga za svoju djecu.

Kako ne bi sve ostalo samo u krugu društvene mreže, odlučile su se na korak više, te u dobile prostor u Mjesnom odboru ''Ban Jelačić'' i  pokrenule mali sajam dječje robe gdje su majke mogle razmijeniti robu, što je pobudilo veliki interes građana.

- Željeli smo napraviti nešto kako bi olakšali našim budućim majkama prve dane u životu njihove djece. Znamo da je dosta sve skupo i da treba puno novaca za prve dane, te smo odlučili pokrenuti ovaj mali sajam dječje robe gdje majke mogu putem razmjene pronaći nešto  za svoju djecu. Drago nam je da smo imali veliki odaziv budućih roditelja, te mogu najaviti da ćemo sljedeći ovakav sajam napraviti 28.veljače 2015. , istaknula je Rosana Knežević jedna od izlagačica na ovom sajmu.

Ovo je još jedna lijepa priča iz Vinkovaca koja govori o tome kako uz samo malo truda se mogu napraviti velike stvari kako bi se olakšalo budućim majkama i bar malo olakšala teška financijska situacija.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA LIDER PO IZDVAJANJU

Za obitelj i djecu 10 eura po stanovniku

NA KROVOVE POGONA POSTAVLJENA SUNČANA ELEKTRANA, JEDNA OD NAJVEĆIH U SLAVONIJI I BARANJI

Grad-Export na struji će godišnje uštedjeti 140.000 eura

Najčitanije iz rubrike