Osijek
HUMANITARNA AKCIJA TVRTKI AIR TRACTOR I AIR PANNONIA

Kišom bombona iz aviona Djed
Mraz zasuo djecu na aerodromu Klisa
Objavljeno 14. prosinca, 2014.
Drago nam je što su djeca bila oduševljena jer ovakva atrakcija nije svakidašnja – kazala je Zrinka Vlašić

Čaroban predbožićni ugođaj i zabavu priredila je u subotu na osječkom aerodromu tvrtka Air Tractor i Air Pannonia za djecu svojih djelatnika i za štićenike dječjeg doma Klasje u Osijeku. Njih je na neobičan način posjetio najdraži djedica s bijelom bradom - Djed Mraz s punim rukama darova došao je avionom, prethodno ispustivši kišu bombona s neba na djecu koja su ga s nestrpljenjem čekala da se prizemlji.

Najprije su s nevjericom gledali u zrak kako na njih padaju stotine bombona koje je izbacivao  Djed Mraz napravivši pritom nekoliko krugova leteći tek nekoliko metara iznad njih prije nego li je sletio na pistu. A djeca su mu pohrlila u susret čim je otvorio vrata zrakoplova - male žute «cessne».

Druženje s Djedom Mrazom potrajalo je dobrih dva-tri sata uz pjesmu, slatkiše, sokove i darove, slikanje za uspomenu u hangaru Air Tractor i njihove nove tvrtke Air Pannonia, a kasnije i uz prigodan domjenak koji su organizirali direktorica tvrtke Jasna Vlašić i ostali članovi uprave.

Zrinka Vlašić kaže kako njihova tvrtka tradicionalno organizira ovakvu manifestaciju darivanja, a ovaj puta su odlučili održati i humanitarnu akciju kako bi darivali djecu iz Dječjeg doma Klasje i priuštili i njima da uživaju u radostima u vrijeme darivanja uoči božićnih i novogodišnjih blagdana.

- Kao i svake godine organiziramo doček Djeda Mraza za djecu i domjenak za naše partnere i djelatnike. Drago nam je što su djeca bila oduševljena jer ovakva atrakcija nije svakidašnja – kazala je Zrinka Vlašić. Odgajatejica Dječjeg doma Klasje Ela Vilupek zahvalila se na pozivu i darivanju djece, posebice na atraktivnom spektaklu dolaska Djeda Mraza zračnim putem. «Bila je to za mene i dječicu iz Klasja prava neobična i prekrasna avantura koju ćemo zasigurno dugo pamtiti», kazala je Ela Vilupek.
Djeca su imala prigodu, osim uživanja s Djeda Mrazom i isprobati kako je to biti pilot jer su imali na raspolaganju nekoliko zrakoplova u koje su mogli sjesti za kokpit i upravljačke komande aviona.D.Pejić

Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike