TvObzor
PREDSTAVLJENI VODITELJI

Iva Šulentić i Ivan Vukušić vode “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”
Objavljeno 12. prosinca, 2014.
Mentori na audiciji sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa

Proteklog je tjedna HRT predstavio voditelje showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, a to su Iva Šulentić i Ivan Vukušić. Oboje su uzbuđeni zbog zadatka koji je pred njima, ali istodobno sretni jer će biti dijelom uzbuđenja koje u show donose natjecatelji i mentori.

“Osjećam veliki, veliki izazov, tremu, ali i spremnost na sve“, kazala je televizijska i radijska voditeljica i glumica Iva Šulentić. Kaže da se veseli vođenju showa i radu s genijalnom ekipom HRT-a i natjecateljima te dodaje kako jedva čeka da sve počne. Iva je pratila američki The Voice, nakon kojeg su joj, kako je rekla, “oči bile dugo širom otvorene”. Taj je show fenomenalan, kaže Iva i priznaje da osjeća strahopoštovanje prema ovom zahtjevnom projektu i svojoj ulozi u njemu. Očekuje da ćemo čuti vrhunske glasove zbog kojih ćemo se naježiti.

Pozitivna atmosfera

Televizijski i radijski voditelj, kolumnist i DJ Ivan Vukušić voditeljski angažman na The Voiceu također doživljava kao izazov. Za njega je to korak dalje i pun je pozitivnog naboja i energije prije snimanja. Iznimno mu je drago što je odabran jer je pratio inozemne inačice showa, pogotovo američki, koji ga je osvojio optimizmom, pozitivnom atmosferom i timskim duhom svih sudionika. Kako je istaknuo, bit će ovo najveći filtar talenata kod nas. “Mentori su istinski glazbeni znalci tako da neće biti provlačenja”, rekao je Ivan. Oduševljava ga ozbiljnost projekta u traženju novih imena, osobnosti, ali prije svega najljepšeg glasa! “Nadam se da će show biti odskočna daska za sve natjecatelje”, dodao je.

Četiri mentora

“The Voice – Najljepši glas Hrvatske” natjecateljski je glazbeni show u kojemu četiri mentora: Indira Levak, Tony Cetinski, Ivan Dečak i Jacques Houdek natjecatelje odabiru samo na temelju glasa. Mentori na audiciji sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku “Moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene i prvi se put suoče s natjecateljem kojega će voditi kroz show.

Pripremio: Nikola KUČAR
ORIGINALNI TV FORMAT

“The Voice - Najljepši glas Hrvatske” natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show. “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” počinje emitiranje u siječnju 2015. godine.

Najčitanije iz rubrike