Osijek
NJEMAČKI HIT TEHNIKE U POLIKLINICI LEGE ARTIS

Osijek dobio vrhunski laser za trajno uklanjanje dlačica
Objavljeno 6. prosinca, 2014.

Poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju Lege Artis u svoju je bogatu ponudu medicinskih zahvata iz područja vaskularne, opće i estetske kirurgije te proktologije uvrstila još jedan vrhunski tretman. Riječ je o ponudi tretmana diodnim laserom MeDioStar NeXT, a za razliku od dosadašnje ponude na našem tržištu ovaj njemački hit tehnike uz vaskularnu sondu sadrži i onu lasersku za trajnu epilaciju dlačica svih dijelova tijela.

- Ovaj laser može prodrijeti dublje u kožu, što omogućuje tretman u osoba s tamnijom kožom, i smatra se zlatnim standardom kada je u pitanju trajno uklanjanje dlačica. Tretman je nužno ponoviti nakon nekoliko tjedana, kako bismo se riješili i preostalih nježnih dlačica koje tek počinju rasti, a nakon toga možemo smatrati da smo se trajno riješili ovog problema. Problem dlačica nije samo estetski jer je on mnogima i medicinski problem u slučaju kada dlačice počnu urastati. Taj se problem može riješiti jedino na ovaj način. U suprotnom se pretvori u bolest jer oko urasle dlake se stvori čir i osobe završe na operaciji, a cijeljenje traje osam tjedana. Ovaj problem posebno je prisutan kod muškaraca koji imaju problem s dlakama na leđima i stražnjici - objašnjava dr. Jasenka Kalajdžić Čandrlić iz poliklinike Lege Artis. Recimo kako su tretmani gotovo potpuno bezbolni, a pacijenti se prije tretiranja moraju sami obrijati, kako bi se tretirao isključivo korijen dlake. Najduži tretman traje oko 45 minuta i odnosi se na tretiranje cijelih nogu, a pacijent nakon tog tretmana nema nikakvih posljedica osim što najmanje dva dana treba izbjegavati sunce.

- Posebno je atraktivan za tretiranje područja nausnica ili vrata kod muškaraca, a možemo ga primjenjivati na svim dijelovima tijela. Kako je trenutačno u tijeku promocija novog lasera, nudimo i pakete tri tretmana plus dva gratis, a cijene su povoljne pa se kreću od 200 kuna za primjerice tretiranje nausnica do nekih 400 eura, koliko je tretiranje cijelih nogu - poručuje dr. Kalajdžić Čandrlić. N. Z. Eberhard

LASER IDEALAN I ZA UKLANJANJE MADEŽA, AKNI I KAPILARA

Ovaj laser idealan je i za uklanjanje madeža i akni, koje sužava i time uklanja problem upala. Kod laserskog uklanjanja madeža manja je mogućnost ožiljaka, a tretirani madež pretvori se u krastu koja nakon dva tjedna otpadne. Ovaj iznimni laser izvrstan je i za uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena te sitnih kapilara na licu.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike