Regija
VINKOVCI

Program “Ja volonter!”
Objavljeno 6. prosinca, 2014.

U povodu Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića održana je tribina - motivacijski program za mlade "Ja volonter!" koju je organizirao Ogranak Mladeži Crvenog križa Tehničke škole pod vodstvom povjerenika CK Vinkovci i mentora Benjamina Dobutovića. Na tribini je gostovao ravnatelj GDCK Vinkovci Branko Tomić.

- GDCK Vinkovci u suradnji s Ogrankom Mladih CK Tehničke škole obilježio je Međunarodni dana volontera želeći time promovirati volontersku ideju. Ogranak Mladih CK jedan je od najaktivnijih. Volonterski rad se najbolje pokazao u vrijeme poplava, gdje su ti mladi ljudi volontirali po cijele dane i noći kako bi pomogli - istaknuo je Tomić.

U programu su sudjelovali i djelatnici PU vukovarsko-srijemske koji su govorili o trgovanju ljudima, a učenici 2. g razreda priredili su prezentaciju o volonterizmu u kojemu osim Crvenog križa veliku ulogu ima Caritas, Društvo Naša djeca, kao i drugi koji se bave volontiranjem. O svojim iskustvima u misiji u Africi govorili su bivši učenici škole, Josip Đukić i Mario Kobaš.M.Kokaj

Možda ste propustili...

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana