Osijek
NEKOLICINA PRIJATELJA ODLUČILA SE NA DOBAR POSLOVNI POTEZ

Otvorena prva noćna dostava
grickalica, pića i slatkiša u gradu
Objavljeno 4. prosinca, 2014.
Osječka ekipa za sada je odredila i minimalnu cijenu naručenog za dostavu, koja iznosi 49 kuna

Dugogodišnje iskustvo u dostavljačkoj službi 29-godišnji Osječanin Filip Krstanović, zajedno s nekolicinom prijatelja, pretočio je u jedinstveni osječki biznis - noćnu dostavu alkoholnih i bezalkoholnih pića, ali i slatkiša - od raznih vrsta čokolada i eurokrema do grickalica, cigareta i duhana! Uz njega, taj posao, koji je započeo protekloga petka, obavljaju Osječanima poznati Tin Kovačić - Koca, Stjepko Galović - Kandžija, Slaven Tušek - Pips, Igor Dmitrić - Muto i Silvestar Mrak.

- Sigurno se mnogima dogodilo da im u noćnim satima ponestane cuge i da bi sve dali da je imaju gdje kupiti. Imali su i do sada na raspolaganju benzinske postaje, no naša će cijena biti znatno pristupačnija pa za neko piće koje kupe u noćnim satima neće morati davati pravo malo bogatstvo. Startali smo dobro i s obzirom na to da su objave na društvenim mrežama dijeljene više puta, a zamijetili smo da se najava ljudima jako sviđa, vjerujemo da će biti zadovoljene obje strane - i mi i građani, jer mi želimo napraviti nešto za Osijek i nešto za mlade - ispričao je Filip.

Osječka ekipa za sada je odredila i minimalnu cijenu naručenog za dostavu, koja iznosi 49 kuna, uz pet kuna za cijenu dostave unutar grada (uključujući i Višnjevac), odnosno 15 kuna za osječki prsten. U planu im je dostava i na poslovne domjenke, momačke odnosno djevojačke večeri i na brojna druga mjesta ovisno o želji naručitelja.

- Rad počinjemo svaki dan u 18 sati, s tim što vikendom, odnosno četvrtkom, petkom i subotom, radimo do 6 sati, a ostale dane, od nedjelje do srijede, do 4 sata ujutro. Drago nam je što ćemo na ovaj način moći upotpuniti noćne zabave i druženja sadržajem bez kojih su nezamislivi - zaključio je Filip. M. Mihelić

Kako naručiti?

Osim telefonski na broj 031/328-448 građani će moći naručiti dostavu i preko web-stranice www.dublin-dostava.com. Na web shopu u košaricu će moći ubaciti željene proizvode i nakon telefonske potvrde naručeno stiže u njihov dom.

- Osječani više ne moraju ići u Dublin, jer Dublin dolazi k njima - našalio se Filip, dodavši da je catering dobio naziv prema gradu kamo se odselio zajednički dobar prijatelj iz Osijeka.

49

kuna minimalna je cijena naručenog

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike