Sport
RK SPAČVA VINKOVCI

Protiv Umaga jači za Oroza i Babića
Objavljeno 28. studenog, 2014.

VINKOVCI - Nakon gostujućeg poraza, prije tjedan dana u Buzetu, rukometaši Spačve-Vinkovci ponovno će tražiti iskupljenje u domaćoj utakmici. I ovaj put im je suparnik momčad iz Istre. Umag je trenutačno bolje plasiran, a Vinkovčane treba zabrinuti i da zna igrati na gostujućem terenu. Dosad su u šest odigranih gostujućih utakmica pretrpjeli samo dva poraza. Trener Spačve-Vinkovci Josip Mečić za ovaj susret ima manje glavobolja jer se u sastav vraćaju ozlijeđeni Oroz i Babić, pa će imati više mogućnosti za rotaciju.

- Oroz i Babić će biti u sastavu, a koliko će nam moći pomoći, to ćemo tek vidjeti na utakmici. Ovaj tjedan su počeli trenirati i nisu još potpuno spremnii, ali bi nam i takvi mogli pomoći u važnom susretu s Umagom.

Umažani su trenutačno na četvrtom mjestu tablice sa 17 osvojenih bodova, pet više od Vinkovčana, pa bi ovaj susret u Vinkovcima mogao biti dosta zanimljiv. Mečić je dobro analizirao suparnika.

- Znamo ih dosta dobro i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Dobra su momčad, što pokazuje i mjesto na tablici. No, također, naši igrači dobro znaju da kod kuće ne smijemo nikome prepuštati bodove i ako želimo biti u gornjem dijelu tablice, moramo pobjeđivati u Vinkovcima - rekao je trener Spačve-Vinkovci.

U dosadašnjem dijelu sezone Vinkovčani su na svojem praketu samo jednom poraženi, i to od vodeće momčadi lige, Varaždina 1930. Stoga je za vjerovati da bi mogli i ovaj put upisati novu pobjedu, jer prije njih su bez bodova iz Vinkovaca odlazili Porečani, Riječani, Kaštelani...

Utakmica se igra danas (subota) s početkom u 19 sati u Vinkovačkom Novom Selu u sportskoj dvorani Osnovne škole "Bartol Kašić". A. Grgić

ĐAKOVČANI GOSTI IVANIĆA

Već nekoliko kola susrete Đakova najavljujemo kao priliku za hvatanje slamke spasa. Đakovčani, naime, u Premijer ligi drže nezavidnu pretposljednju poziciju, koliko ima i posljednji Split, a kako se liga sljedeće godine smanjuje, čeka ih vrlo teška i neizvjesna borba. Sljedeća prilika za hvatanje slamke spasa je večeras (20 sati) u Ivaniću protiv momčadi koja je također u donjem dijelu tablice. Jedna takva pobjeda Đakovčanima bi definitivno vratila nadu. No vjeruju li sami da još mogu izbjeći najgore?

Možda ste propustili...

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike