Regija
SKUPŠTINA ORAHOVAČKIH OBRTNIKA

Priznanja obrtnicima za
više od 20 godina rada
Objavljeno 27. studenog, 2014.

ORAHOVICA - Udruženje obrtnika Orahovica održalo je 9. redovnu godišnju skupštinu kojoj su nazočili i predsjednik Udruženja obrtnika Virovitica Zdravko Šarić, predsjednik Obrtničke komore VPŽ-a Vladimir Ivoš te gradonačelnik Orahovice Josip Nemec. Nakon usvajanja izmjena Statuta Udruženja i Pravilnika o materijalno-financijskom poslovanju, predsjednik Udruženja, Karl Šafer, predstavio je program rada i financijski proračun Udruženja za 2015. godinu.

Prema riječima tajnice Udruženja, Mirjane Puhanić, obrtništvo unazad dvije godine proživljava najveću krizu u svojoj povijesti. U 2014. godini na području bivše Općine Orahovica prijavljeno je 12 novih obrta, a odjavljeno 19. S posljednjim danom u listopadu ove godine, istaknula je Puhanić, na području bivše Općine Orahovica registrirano je 195 obrtnika.

Uručena su i priznanja obrtnicima za 20, 25 i 30 godina neprekidnog rada u obrtu. Tako je priznanje za 20 godina rada primio Vlado Kojić iz Orahovice, za 25 godina rada priznanje je uručeno Fikretu Mehmediju iz Čačinaca, a priznanje za 30 godina rada primio je predsjednik Udruženja Karl Šafer. Obrtnicima je čestitao i gradonačelnik Josip Nemec. V. Grgurić

Na području bivše Općine Orahovica radi

195

obrtnika

Možda ste propustili...

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje

HDZ BIRAČIMA I DALJE VODEĆA OPCIJA

Županjska Posavina bez predstavnika u Saboru

Najčitanije iz rubrike